Når livet gør ondt

Far fandt sin forsvundne søn

13. juli 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto:Henning Bagger/Scanpix
Tårerne strømmede ned ad kinderne på Brian O’Shea, da han efter nogle lange og mørke timer i skoven ved Gærum i Nordjylland endelig fandt sin søn. Hans lille dreng, Torben på bare halvandet år, var pludselig forsvundet, mens familien var ude at samle bær. Denne gang endte det hele lykkeligt, men sidste år blev O’Shea-familien ramt af en ufattelig tragedie, da deres tre børn Søren, Saoirse og Connor blev dræbt i en trafikulykke.
Lille Torben var væk i syv timer i en mørk skov. Her er han sidste år efter retssagen mod den mand, der bragede ind i familien O'Sheas bil.
Lille Torben var væk i syv timer i en mørk skov. Her er han sidste år efter retssagen mod den mand, der bragede ind i familien O'Sheas bil.

Med tårerne strømmende ned ad kinderne bar en dybt lettet far sin lille søn hjem. Torben på bare halvandet år var forsvundet i en skov, mens familien var ude at samle bær. Hele aftenen og det meste af natten ledte først familien og senere også politiet efter den lille dreng, inden en dybt lettet far selv fandt sin søn i de allertidligste morgentimer. Han var faldet ned i et hul i skovbunden, og kunne ikke selv komme op, skriver Ekstra Bladet.

Ufattelig tragedie

Brian O'Shea og hans kone Maria blev sidste år ramt af en ufattelig tragedie, da tre af deres fire børn blev dræbt i en voldsom trafikulykke. Familien var på ferie hos Maries danske familier i Nordjylland, da en bilist bragede ind i familiens bil.

LÆS OGSÅ: Dette foto reddede Andreas liv

Den bilist, der torpedere familien O'Sheas bil blev senere dømt for uagtsomt manddrab.

De tre børn, Søren, 11, Saoirse, 9, og Connor, 3, omkom på stedet, mens Marie O'Shea og hendes yngste søn, Torben overlevede. Hun uden alvorlige skader, Torben med et brækket ben.

En ulykkelig sandhed

-Det er en ulykkelig sandhed, men et faktum, at på trods af alles tanker, intentioner, ønsker, religiøse overbevisning o.s.v. er der ingen muligheder for at gøre tabet af vores børn til noget rigtigt, okay, udholdeligt o.s.v. Vi kan kun prøve at gøre, at være, at eksistere med det fortsæt at få det bedste ud af den tid, vi er her, skrev Brian O'Shea på sin Facebook 12. juli i år.

LÆS OGSÅ: Nadja vil hjælpe børnene

-Det er ikke muligt at reparere det, der er ødelagt, og der er ingen måde at rette det op på.

Brian og hans kone Maria bor normalt i Australien, men holder ofte sommerferie hjemme hos Marias familie. Det gjorde de sidste år, og det gør de igen i år.

Ferien sidste år endte med en dybt ulykkelig og tragisk ulykke. I år ramte skæbnen igen. Men heldigvis ikke lige så hårdt. Parrets eneste tilbageværende søn blev fundet i god behold. Og at lettelsen og taknemmeligheden denne gang var enorm, var tydeligt at se på faderen, da han kunne bære sin søn hjem til sine svigerforældres hus.

Håber at mødes igen

Brian O'Shea stammer selv fra Irland, og tilbage i efteråret blev han interviewet på irsk radio. Her sagde han ifølge den irske avis Irish Independent, at han og hans kone, Maria, ikke kunne se formålet med at være negative og følge en negativ vej resten af livet.

LÆS OGSÅ: Daisy vejede kun 858 gram (link fjernet)

-Vi vil prøve at leve vores liv som gode og positive mennesker. Så gode og positive, at det måske giver os en forunderlig chance for, at vi en dag kan møde Søren, Saoirse og Connor igen, og give dem al vor kærlighed og kram, sagde han i radioen.

Parret har siden startet en velgørenhedsorganisation, der under navnet De Tre Musketerers Børnefond vil prøve at forbedre livet for underprivilegerede og forældreløse børn i underudviklede lande.

Sponsoreret indhold