Når livet gør ondt

Far lagde baby i fryseren

25. marts 2014 af Louise Søgaard, foto: AOP
Først blev Tyler James Deutsch så desperat og gal, at han tævede sin lille pige på bare 6 uger. Da hun kun blev ved med at græde, lagde han hende i fryseren og faldt i søvn. Han var træt efter en hel nats arbejde, var hans forklaring.

Netop som babyens 22-årige mor vendte hjem, var hendes kæreste ved tage deres fælles barn ud af fryseren. Måske troede han, at han kunne nå at skjule sin ugerning. Men hun greb ham på fersk gerning og rev barnet ud af armene på ham. Den lille pige var meget kold. Hun havde kun en ble på.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Louise kunne ikke elske sin datter: Jeg gav mit barn væk

Barnets mor havde kun overladt datteren i faderens varetægt i en time, men det havde alligevel været mere, end han kunne klare. Til sin advokat, har Tyler James Deutsch fra Washington forklaret, at han var træt efter en hel nats arbejde, og at han ikke husker, hvad der skete kort før han faldt i søvn.

Risikerer livstid

Han erklærer sig ikke skyldig i anklagerne om vold, misrøgt overfor sin spæde datter og forsøg på at forhindre sin kæreste i at tilkalde hjælp. Han risikerer fængsel på livstid, og indtil videre er kautionen sat til 1 million dollar.

Læs også: Min mand levede et dobbeltliv. Havde kone og seks børn ved siden af.

Anklagerens advokat Mark Lindquist mener, at Tyler lagde sit spædbarn i fryseren og lagde sig til at sove efter han havde banket pigen. Først da pigens mor kom tilbage en time senere, tog han datteren ud af fryseren igen.

Barnets mor forsøgte straks at ringe 911 efter hjælp. Men Tyler ville stoppe hende og rev telefonen ud af hånden på hende. Hun løb derefter med sin datter i favnen hen til den nærmeste nabo i den trailerpark i Roy, Washington, hvor parret bor.

For pigens eget bedste

Det lykkedes moderen at tilkalde hjælp hos naboen, og mens hun ventede på politiet og en ambulance, forsøgte Tyler at tale hende fra at fortælle, hvad hun havde set. Han indrømmede ifølge parrets nabo, at han havde lagt sin datter i fryseren. Det var for barnets eget bedste, havde han sagt.

forklaring om til, at han var så udmattet af nattens arbejde, at han faldt i søvn. Da han vågnede, lå datteren ikke længere ved siden af ham, og han aner ikke, hvordan datteren havnede i fryseren.

Tyler skal for retten d. 28. Maj, og mon ikke det bliver svært for ham at forklare, hvordan han fandt på at kigge i fryseren, hvis han ikke vidste, hvor datteren var. I fryseren som var en skabsfryser over køleskabet lå kun en halv pose is og en pose frosne blomkål.

Da pigen blev indlagt, var hendes kropstemperatur nede på 28 grader efter en time i den -12 grader kolde fryser. Desuden havde hun både en brækket arm, et brækket ben, skader på kraniet og vabler på fødderne. Det er et mirakel at hun overlevede.

Sponsoreret indhold