Når livet gør ondt

Fødsel i Vild med Dans

13. september 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Hele to af deltagerne i årets Vild med Dans, skal være far midt under rækken af danseshow. Dog til den samme baby. Silas Holst er gift med Johannes Nymark, og de skal være fædre til en lille pige. Det er faktisk lige op over, og fødslen kan ske når som helst.

For første gang er der et ægtepar med i Vild med Dans. Silas Holst har deltaget gennem flere omgange som danser, men nu med den helt specielle detajle, at han skal danse mod sin mand, skuespilleren Johannes Nymark, der er en af de kendte, der skal prøve at vinde titlen. De to blev gift sidste år i Las Vegas.

Far - mor og far

Men ikke nok med det. Både Silas og Johannes bliver en af de nærmeste dage far til en lille pige. Louise Mahnkopf er gravid med den pige hun skal have sammen med Silas og Johannes.

LÆS OGSÅ: Stephanies vilde venindeaften

-Vi bliver alle tre forældre. Og vi glæder os, siger Silas Holst. Han og Johannes ved ikke, hvem af de to der rent faktisk er biologisk far til deres kommende datter, men det er også lige meget.

-Det er vores fælles barn, og vi bliver begge far til den lille pige, forklarer Silas.

Kan næsten ikke vente

Babyens mor, Louise Mankopf, var ude til premieren for at se de to fædre danse. Hun er gået på barsel og kan næsten ikke vente længere på fødslen.

LÆS OGSÅ: Paprika flytter tæt på eks

-Alt babyudstyret er klart, siger hun.

De tre kommende forældre flyttede sidste uge ind i et fælles hus i Brønshøj. Silas og Johannes har en lejlighed i stueetagen, mens Louise bor ovenpå.

-Det er bare så hyggeligt. Vi spiser sammen og går lige nu rundt for at få indrettet det sidste. Vi har jo skullet begynde sådan lidt forfra, så helt færdige er vi ikke endnu, siger Louise.

Enige om navnet

Det kan også være svært at blive enige, når man er tre mennesker med stærke meninger. Men en ting er de nu blevet enige om. Nemlig, hvad deres datter skal hedde.

-Men navnet er nu stadig hemmeligt. Dog får hun tre efternavne. Et fra hver af os, siger Louise Mankopf, der faktisk har endnu et efternavn, som hun ellers ikke har brugt. Hun hedder nemlig også Sjødahl, og det er lige kommer med på Louises Facebook.

LÆS OGSÅ: Line kan blive seernes favorit

-Så mon ikke det muligvis bliver det efternavn, min datter for fra mig, siger Louise med et skævt smil.

Både Silas og Johannes skal være med til fødslen. Skulle den ske midt under Vild med Dans, har TV2 en nødplan klar. For selvfølgelig skal de to have den fantastiske oplevelse med.

Ægteparrets duel på dansegulvet endte om ikke lige så godt for begge par, så på næsten samme niveau.. Silas danser sammen med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl, og de var dommerenes klare favoritter i første omgang, mens Johannes Nymark og hans partner Claudia Rex fulgte lige efter.

Sponsoreret indhold