Når livet gør ondt

Fødte datter efter knivoverfald

5. september 2013 af Morten Nøhr Mortensen
Højgravide Rachel var i færd med et FaceTime opkald med sin mand, da hun blev overfaldet og stukket gentagne gange med en kniv. Hurtig indsats reddede den 31-årige kvinde, der måtte føde sin datter Isabella akut.

31-årige Rachel Poole var højgravid i niende måned og der var kun lidt over en uge til fødslen. Men det ændrede sig, da hun her i starten af november gentagne gange blev stukket med kniv i sit hjem i El Paso i Texas. Hun måtte hårdt såret føde barnet akut, selvom både mor og barn var i overhængende fare. Efter en kritisk fase oplyser hendes mand til Abc News, at det nu er sikkert, at Rachel overlever samt, at deres nu nyfødte baby Isabella har det fint

LÆS OGSÅ: Majken blev gravid med stedfar

Overfaldet bagfra

Overfaldet på Rachel Poole blev bevidnet af hendes egen mand, der var i gang med et FaceTime-opkald med sin kone, da overfaldsmanden sneg sig ind på hende bagfra. Ifølge det lokale politi blev Rachel Poole overfaldet af den 19-årige Corey Bernard Moss, der var forbitret over, at han manglede penge. Tilsyneladende var motivet for overfaldet en gæld, som han ikke kunne få indfriet.

Genkendte gerningsmand

Overfaldet var en skræmmende oplevelse for ægteparret fra El Paso. Da Rachel stod i køkkenet og snakkede hyggeligt sammen med sin mand via FaceTime, blev Rachel overfaldet uden varsel. Det lykkedes dog for Rachels mand Justin Poole, at opsnappe overfaldsmandens navn, som hans skrækslagne kone skreg gentagne gange til den stadig åbne telefon.

LÆS OGSÅ: Mette fik sklerose, men hun var gravid

Anholdt på militærbase

Det lykkedes af samme grund for Justin Poole at få tilkaldt hjælp øjeblikkeligt. Han var ellers på tidspunkt for overfaldet udstationeret i udlandet. Også overfaldsmandens identitet fik han videregivet til myndighederne, der agerede lynhurtigt. Ifølge politiet blev gerningsmanden anholdt, da han mødte op på sit arbejde på Fort Bliss militær base, hvor han var soldat. I hans bil fandt politiet en blodindsølet lommekniv.
Det er endnu uvist om Rachel Poole kommer sig over overfaldet uden mén. Muligvis skal hun gennemgå en øjenoperation. Foreløbig vil lægerne dog lade den svært tilskadekomne kvinde komme sig lidt inden en eventuel operation.

Sponsoreret indhold