Når livet gør ondt

Fødte sin datter på Twitter

9. juni 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privatfoto
Lyndsey syntes, at hele verden skulle være med, da hun fødte sin datter. Så hun inviterede på åben fødsel via Twitter, hvor hun mellem veerne hele tiden opdaterede, hvad der skete.

-Jeg ville bare fastholde så meget som muligt af min fødsel selv mine veer. Det var en måde, hvor jeg kunne tænke på noget andet end smerter samtidig med, at jeg kunne holde mine venner orienteret, forklarer Lyndsey Thomas, 34, til avisen Daily Mail, om hvorfor hun twittede under hele sin fødsel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kraftige veer

Lyndsey var gået 10 dage over tiden, da hun ankom til Whittington Hospital i det nordlige London sidste på eftermiddagen. Da havde hun allerede fortalt om de første veer på Twitter, og hun fortsatte med at twitte om selve fødslen. Først med billeder af jordemoderen og fødselsstuen og med små kommentarer om, hvor meget hun glædede sig til at møde sin datter, siden om selve fødslen.

SE OGSÅ: Nyfødt baby får kunstigt hjerte

Efterhånden blev veerne kraftigere. Men Lyndsey fortsatte med at skrive og sende billeder.

-Det er sandt, hvad de siger - det føles som om, jeg har den værste maveinfektion i verden. Og så er det vist stadig kun lette veer, aaav, skriver hun.

En skræmmende halv time

På billederne kan man se, at der er smerter. Lyndsey bruger en del lattergas, og hun lader alle være med, da hun får lagt en epidural.

SE OGSÅ: Nadja fra De unge mødre plaget af sygdom

Lige før selve fødslen skriver Lyndsey: - Det har været lidt skræmmende den sidste halve time.

Endelig kan hun skrive på Twitter, at hendes datter er født.

-Ferne Eileen Thomas blev født klokken 01.04 hun vejede 3.357 gram.

Se min smukke baby

Men dermed var det ikke slut. Bare 20 minutter senere, twitter Lyndsey både tekst og billede af den nye baby, der for første gang prøver at spise ved sin mors bryst.

SE OGSÅ: 9-årig tog dommerne med storm

Fernes far, Iain Thomas, var med ved fødslen, og Lyndsey viser også mange billeder af ham på sine tweet's. Alle kunne følge hende på #lyndseygivesbirth.

Nåede til fodbold

Iain var fuld af ros til hospitalets ansatte efter fødslen. Måske fordi han lige nåede at komme ind og se sin favoritklub, Arsenal, spille pokalfinale mod Hull samme dag som Ferne blev født.

Parret har i forvejen en søn på tre, Teddy. Og Lyndsey er ikke blevet skræmt af al den opsigt, hendes twitterfødsel har skabt. Hun poster stadig billeder af den lille familie, også nu, hvor Ferne er blevet tre uger.

Sponsoreret indhold