Når livet gør ondt

Forladt før brylluppet

17. juli 2010 af Louise Viit Kusk
Alt var planlagt til den store dag, da Carlas kæreste forlod hende.
Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

Han var hendes første kærlighed - og hendes livs kærlighed. Troede hun.
Sammen havde de fået sønnen Lucas to år tidligere, og da de året inden var blevet ringforlovede, følte Carla, at hendes drøm om at skabe en rigtig kernefamilie var gået i opfyldelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han friede
Hun var lykkelig, og følelsen blev ikke mindre, da han en sommerdag gik på knæ med en rose i hånden og friede til hende. Carla kastede sig med glæde og forventning ud i planlæggelsen af brylluppet, der skulle stå den 27. maj

3 mdr. før den store dag
Brudekjolen og skoene var købt, maden var bestilt, invitationerne skrevet og lokalet lejet. De havde også allerede talt med præsten, som skulle vie dem. Carla glædede sig, og hun drømte om, at de skulle få et eller to børn mere efter brylluppet.

Læs også: Bryllup på rekordtid

Fik kolde fødder
Lige indtil en kold februardag hvor han efter et mindre skænderi sagde, at han ikke ville giftes alligevel, at de ikke skulle være sammen mere, og at han flyttede hjem til en ven.
- Det var forfærdeligt. Jeg var aldrig blevet svigtet før, så jeg anede ikke, hvordan jeg skulle tackle alle de følelser, som gjorde så ondt, husker 29årige Carla Snogdal fra København

Troede at han kom tilbage
Venner og familie trøstede den unge mor og mente, at den kommende brudgom jo nok bare havde fået kolde fødder. Alle mente de, at det var helt normalt, og at han selvfølgelig ville fortryde og komme tilbage til Carla. Selv Carla troede længe på, at hun bare skulle give ham lidt fred og tid til at tænke sig om.

Læs også: Forladt to måneder før fødsel

Aflyste alt
Men da han aldrig ombestemte sig eller kom tilbage, var Carla nødt til at ringe rundt til alle gæsterne, præsten og aflyse bryllupsplanerne. Det hele skulle annulleres: Festlokalerne, maden, indbydelserne fra trykkeriet og makeup-artisten.
- Desværre havde jeg allerede købt kjolen og skoene, fortæller Carla, som derfor har sat kjolen til salg for en lav pris: Hun købte den i Lilly til 4.000 kr. og vil sælge den for 1.000 kr.

Læs også: Tinas bryllup aflyst

Tiden læger alle sår
- Jeg var igennem alle former for reaktioner, da han var gået og ikke kom tilbage. Først var jeg ked af det. Jeg græd og savnede ham frygteligt. Det gjorde ondt at give slip på alle de forestillinger om det perfekte familieliv med ham, som jeg havde haft, fortæller Carla.

Drømmer stadig om prinsen
Brudeskoene nænner hun dog ikke at sælge. Dem vil hun gerne bruge, hvis hun en dag skulle være heldig at møde en anden mand, som frier..

Læs også på Q: Kom godt igennem store forandringer

[email protected]

Sponsoreret indhold