Når livet gør ondt

Forladte killinger får uventet ny mor

18. august 2014 af Louise Søgaard, Foto: Youtube
Allerede dagen efter, de tre moderløse killinger blev afleveret på dyreinternatet, hvor hunden Mary boede, havde hun taget dem til sig. I sit bur havde Mary syv hvalpe, men der var også plads til tre killinger, mente hun åbenbart. Siden har hun passet og plejet dem, som var de hendes egne.


Hun slikker dem rene bagi, henter dem, hvis de får forvildet sig for langt væk og lader dem die og sove hos hende.

Personalet på dyreinternatet er lidt bekymrede for, om Mary har mad nok til alle 10 unger. Derfor hjælper de til med lidt modermælkserstatning hver 2. time. Men Mary er ikke meget for at lade andre tage hendes killinger. Se selv, hvor travlt hun har med at hente dem tilbage til sit kuld.

Læs også: Kat adopterer ællinger

Måske blev deres kattemor kørt over, eller måske forlod hun blot sine killinger. Ikke alle katte er gode mødre. Men det er hundemor Mary til gengæld. Hun fik 8 hvalpe, og en enkelt overlevede ikke. I stedet har hun så kastet al sin moderkærlighed på resterende 7 hvalpe og de tre killinger.

Læs også: Se den søde video af hund, som undskylder til baby

Mary elsker sine killinger. Da personalet forsøgte at tage dem fra hende, blev hun meget frustreret. De havde taget to killinger fra hende, men måtte aflevere dem tilbage, så Mary kunne blive glad igen.

Killingerne har måske mistet deres rigtige mor, men i Mary har de ikke kun fået en meget omsorgsfuld hundemor. De har fået trygheden ved at tilhøre et stort kuld og en masse sovekammerater.

Sponsoreret indhold