Når livet gør ondt

Fulde fodboldfans kørte baby ihjel

18. maj 2009 af Ritzau. Foto: Morten Mejnecke
Lille pige dræbt, da fulde og skæve fodboldfans torpederede bil på Roskildevej i Rødovre. De kom fra kamp i Parken.

Der var spiritus og andre stoffer med i spillet, da to 28-årige mænd i aftes med meget høj fart torpederede en holdende bil i Rødovre i aftes.

De kom fra fodbold i Parken og var både fulde og skæve, skønner politiet. De var så påvirkede, at de ikke kunne huske resultatet af kampen, oplyser vagtchefen hos Vestegnens Politi, Leif Bonde. Føreren af bilen sidder anholdt hos politiet og fremstilles formentlig senere i dag. Han sigtes for uagtsomt manddrab. I lignende sager er bilister tidligere blevet varetægtsfængslet.

Ulykken skete på Roskildevej ved Hvidovrevej tæt på Damhuskroen. Vidner har fortalt, at bilen kørte mellem 150 og 200 kilometer i timen og kørte over for rødt mindst en gang inden ulykken.

De to vanvidsbilister bankede i deres Polo op i en bil, der holdt for rødt lys i krydset. På bagsædet sad en otte måneder gammel pige, som blev slynget ud af bilen. Både hun og begge hendes forældre, som sad i bilen, blev kørt til Rigshospitalet.

Pigen døde nogle timer senere af sine kvæstelser, oplyser politiet. Også forældrene er kommet slemt til skade, men er begge uden for livsfare.

Ved sammenstødet brød Poloen i brand. De to unge mænd nåede dog at komme ud af bilen i tide. De er begge næsten sluppet uskadt, den ene - passageren - er dog indlagt til observation for hjernerystelse.

Sponsoreret indhold