Når livet gør ondt

Glennie vil lade sig sterilisere

5. september 2013 af Redaktionen
Tre børn med tre forskellige fædre er nok for den 25-årige unge mor Glennie. Når barn nummer tre kommer til april vil Glennie lade sig sterilisere.

Glennie og hendes mand Christian Have glæder sig usigeligt til deres første fælles barn - en dreng som vokser fint i Glennies mave. Og nu har de besluttet, at lillebror også bliver deres sidste barn.

En stor familie

- sammenbragt har Christian og jeg jo fem børn, og vi er bange for, at vi ikke ville have tid til flere børn. Vi vil jo også gerne være der for de store. Der er ingen garantier i livet, men vi satser selvfølgelig på, at vi skal være sammen altid, siger Glennie.

Læs også: Glennie gifter sig med sin Christian. Se de skønne billeder.

Hun har det derfor godt med sin beslutning om at lade sig sterilisere, når hun har født sit tredje barn - en lille dreng, som skal hedde Alexander.

-Jeg skal ikke have flere børn. Tre børn med tre forskellige mænd er nok for mig. Det er svært nok i forvejen at få aftaler og planlægning til at lykkes med de to andre fædre, siger Glennie.

Nej tak til efternøler

Parret havde kun kendt hinanden i syv måneder, da de blev gift sidste sommer, og begge har de to børn med ind i ægteskabet. Glenni e har Emma på 6 år og Emil på 3 år, mens Christian har pigerne Naya på 6 år og Emmely på 5 år.

Læs også: Glennie gravid med sit 3. barn. Glæder sig til lillebror skal komme

-Vi har selvfølgelig talt om, at vi måske får lyst til flere børn, når vores sammenbragte fire og vores fælles er blevet større. Men vi er enige om, at så vil vi hellere koncentrere os om at være der 100 procent for de store. forklarer Glennie.

Hun er før blevet gravid trods prævention, så hun ser en sterilisation som den eneste sikre løsning.

Sponsoreret indhold