Når livet gør ondt

Gør klar til din søns begravelse

7. september 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: POLFOTO
16-årige Emily Winlow fik en barsk besked fra lægerne, da hendes vand gik allerede i 22. uge. Du kan godt begynde at planlægge dit barns begravelse, sagde de. Men nu bliver hendes søn Alfie om få dage 6 år, og en superstolt mor kunne i torsdags følge sin søn til første skoledag.

Han blev ikke giver mange chancer for at overleve. Tilbage i 2008 vejede Alfie Winlow Cross bare 590 gram, da han blev født, og lægerne gav ham ikke mange chancer for at overleve.

LÆS OGSÅ: Jeg elsker min lille tapre søn

Hans mor Emily Winslow fik endda at vide, da vandet gik allerede i 22. uge, at hun ligeså godt kunne forberede sit barns begravelse.

Glad og tilfreds

Men lille, ukuelige Alfie snød alle. Han overlevede den første kritiske tid. 16. september bliver han 6 år, og i torsdag havde han skruet det helt store smil på, da han pakkede sin skoletaske for at gå til sit livs første skoledag.Alfie på vej i skole med sin mor, Emily, og lillesøster, Lacey-May. POLFOTO

LÆS OGSÅ: Ville gøre alt for at beholde sit bryst

Alfie er en glad og tilfreds dreng. Man han er ikke helt umærket af sin hårde start i livet. Hans lunger var slet ikke udviklede, da han blev født, og det gav ham mange problemer. Han har stadig et noget dårligt syn, og han hører ikke helt perfekt.

Men han vokser sig hele tiden stærkere, og han kan se frem til et liv med stort set samme muligheder som alle andre.

Smertefuld operation

Emily Winslow Cross er i dag 22 og nu mor til to. Bare et par år efter fødslen blev Emily igen gravid. Og igen mente lægerne, at hun var i stor risiko for at føde for tidligt. De tilbød hende en operation, der skulle fiksere hendes livmoder. Det ville mindske risikoen for en al for tidlig fødsel.

-Jeg græd, da de sagde det. Jeg følte det som om mit liv faldt i rus igen, siger Emily Winlow til avisen Ipswich Star.

-Operationen var meget smertefuld, men jeg gjorde det for at redde mit barns liv. Hospitalet gjorde et fantastisk arbejde, siger hun.

Tager livet trin for trin


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold