Når livet gør ondt

Gravid som 14-årig

26. september 2013 af Joan Andersen, Foto: Gregers Overvad
14-årige Sabrina blev gravid første gang hun var sammen med sin to år ældre kæreste. Trods den unge alder, er hun fast besluttet på, at hun vil beholde barnet.

- Jeg vil beholde mit barn, og alle mine nærmeste bakker den beslutning op, fastslår Sabrina Larsen. Hun bor stadig hjemme hos sin mor, Vini Bengtsson, som støtter datteren:
- Det var vigtigt for mig at finde ud af, hvad hun selv ville, og så støtte hende i det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vil beholde barnet
Sabrina mødte den 16-årige Oliver til en fest, og siden er det gået rigtig stærkt. Første gang, de var sammen, blev Sabrina gravid.
-Han vil ikke smutte fra sit ansvar, fortæller Sabrina, som er begyndt at indrettet sit liv efter den lille babys komme. Hun ser dog stadig sine venner, men ved godt, at det snart bliver anderledes.
- Jeg kommer ikke til at have så meget fritid som mine venner, men min mor har lovet, at hun gerne vil passe babyen en gang imellem, siger Sabrina.

Står frem
Sabrinas største frygt er, at folk begynder at pege fingre ad hende, fordi hun er så ung og skal have et barn.
- Først holdt jeg det hemmeligt, men nu har jeg skrevet det på min profil på Arto. Jeg kan jo lige så godt stå frem nu, for inden længe begynder man at kunne se det på mig, erkender hun.
- De fleste fra min efterskole ved det og siger bare tillykke. Men jeg mister nok nogle venner på grund af det, men ikke mine to bedste veninder, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Født 12 uger for tidligt

På flugt fra far

Sponsoreret indhold