Når livet gør ondt

Håber på julemirakel

26. september 2013 af Redaktion
28-årige Laila Jeppesen har netop fået den værste besked af alle: Kræften har spredt sig til hjernen.

Siden sommer har den unge mor til tre, Laila Jeppesen, skrevet dagbog i Ude og Hjemme. Nu magter hun det ikke mere. Den sidste måned har hun ligget i sengen det meste af tiden og ventet på igen at komme i behandling for sin modermærkekræft, men lægernes besked var nedslående.
- Jeg er for syg til at komme i en ny behandling. Så jeg er bare havnet i et stort, sort hul, som jeg ikke rigtig er kommet op af endnu, fortæller Laila.

Desværre stopper de dårlige beskeder ikke her. Kræften har spredt sig til ryggen, brystkassen og hjernen.
- Der sidder pænt meget i hjernen, men det sidder på steder, hvor det ikke er så risikabelt at stråle, så nu skal jeg igennem stråling en gang mere, fortæller hun.
- Vi ved jo alle sammen, at når det har spredt sig til hjernen, så er det sidste stadie. Alt hvad de gør herfra, er bare for at forlænge den tid, jeg har tilbage, lyder Lailas realistiske vurdering.

Hendes største bekymring er hendes mand Jimmi, 26, og deres tre små børn, Markus, fire år, Oliver, tre år, og Sascha, et år. De små børn kommer til at vokse op uden den mor, som elsker dem så højt.
- Jeg kan jo ikke mærke noget, når jeg er væk. Det er min familie, der sidder tilbage med smerten og savnet. Jeg håber bare, at børnene kan huske mig, når de bliver ældre, siger hun. Af samme grund har Laila og Jimmi gennem længere tid sørget for at samle på minder i form af oplevelser med børnene og hundredvis af billeder. To veninder har startet en indsamling til den hårdt ramte familie.
Læs mere på: www.123hjemmeside/hjaelp-laila-og-hendes-familie

[email protected]

Sponsoreret indhold