Når livet gør ondt

HANSI GAV MIG MODET TILBAGE

17. august 2010 af Mikkel Milsgaard Foto: Gregers Overvad
Denise Allelein fra Leipzig i det tidligere Østtyskland fik støtte fra uventet side, da hun som niårig blev ramt af leukæmi

13-årige Denise Allelein er beviset på, at eventyr ikke kun er noget, man læser i støvede bøger. Selv det mest umulige kan blive til virkelighed, hvis man bare ønsker det nok.
Den tyske pige var kun ni år gammel, da hun fik leukæmi. Mens hun stadig var alvorligt syg, lovede slagerkongen Hansi Hinterseer, at hun måtte komme med ham på turné - i hans personlige turné-bus - hvis hun til gengæld lovede at blive rask. Hun holdt ord - og det gjorde han også.
Denise mødte første gang sit store idol i november 2004 i forbindelse med en koncert i hendes egen hjemby Leipzig. Det var her, slagerkongen kom med sit løfte, da de mødte hinanden bag scenen. I dag har Denise og Hansi knyttet et ubrydeligt bånd imellem sig.
- Jeg ser ham ikke som en far, men måske mere som en rigtig god ven, fortæller Denise, da Ude og Hjemme besøger hende i Tyskland.
Hendes egen far har hun ikke længere. Han forlod Romy og Denise, da Denise blev alvorligt syg. Siden har de ikke set ham. Netop derfor var det også så fantastisk, at Hansi trådte til, da Denise mere end nogensinde manglede en stærk figur at støtte sig til

Jeg elsker mine danske fans

Min livs oplevelse
Da hun endelig blev erklæret rask i begyndelsen af marts 2006, kom hun med i turnébussen, hvor hun fik sit livs oplevelse. I løbet af et par dage kom hun tættere på Hansi Hinterseer, end nogen fan formentlig nogensinde vil komme.
De spiste morgenmad sammen i bussen, og Denise var med til at skrive autografer.
Siden da har Hansi og Denise mødt hinanden flere gange. Blandt andet til den årlige Fanwanderung i Hansis hjemby, Kitsbühel, i Østrig. Her blev hun i 2006 inviteret med som æresgæst og fik lov til at gå sammen med Hansi.
- Det er nok mit livs bedste oplevelse. Vi grinede rigtig meget sammen, og jeg lærte alle folkene omkring ham at kende, fortæller Denise.
I dag har familien Allelein stadig kontakt med Hansi, og de mødes med ham, når han kommer til Leipzig.
- Han gav min datter modet og håbet tilbage, og han fik hende til at grine, da hun havde allermest brug for det. Ja, hun er en stærk pige, men han fik styrken frem i hende, når han sagde til hende, at hun nok skulle klare det, fortæller en rørt Romy Allelein.

Se video fra Hansi-koncerten i Østrig

Sponsoreret indhold