Når livet gør ondt

Her dræber 9-årig sin instruktør

29. august 2014 af Morten Nøhr Mortensen, Foto: Mohave County Sheriff's Office
En kun ni-årig pige blev her tidligere på ugen udstyret med en fuldautomatisk maskinpistol. Det endte fatalt. Den lille pige kom ved et uheld til at skyde den våbeninstruktør, der skulle sikre, at alt foregik sikkert. Det hele foregik, mens forældre kiggede på.
Få minutter efter dette foto, går det galt. Den lille pige kan ikke styre maskinpistolen og rammer instruktøren, der bliver dræbt øjeblikkeligt.
Få minutter efter dette foto, går det galt. Den lille pige kan ikke styre maskinpistolen og rammer instruktøren, der bliver dræbt øjeblikkeligt.

En maskinpistol af mærket Uzi er i stand til at skyde op til 1700 skud i minuttet. Et kraftfuldt våben, som langt de fleste voksne vil have mere end svært ved at håndtere. Alligevel valgte personalet på skydebanen Last Stop i White Hills, Ariozona i USA at stikke våbnet i hånden på en kun ni-årig pige. Hun var sammen med sine forældre var ankommet til skydebanen for at få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kunne ikke styre våbnet


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold