Når livet gør ondt

Hun er 2,07 – han er 1,65

10. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, foto:Barcroft Media/All Over Press
Elisany da Cruz Silva er langt fra et lille menneske. Med sine 2,07 meter bliver hun regnet for Brasiliens højeste teenage-pige. Det har ikke altid været nemt for Elisany sådan at stikke ud fra mængden, men det har ikke forhindret hende i at finde sit livs kærlighed. Hun glæder sig til at blive gift med Francinaldo da Silva Carvalho på bare 1,65 meter

-Jeg var ikke helt vild med Francinaldo, lige da vi mødtes. Jeg var trods alt kun 16 år og nok stadig lidt barnlig, siger Elisany, der nu er blevet 18.

-Jeg blev mere og mere glad for ham, og på et tidspunkt lagde jeg mærke til at jeg blev jaloux, når han talte med andre piger, husker hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fra da af var hun håbløst forelsket. Også selvom hun selv er hele 2,07 meter og han bare 1,65.

Hun var så smuk

For Francinaldo, 23, var det helt anderledes: - Første gang jeg så hende, var jeg bare på vej ud for at købe lidt brød, og jeg lagde mærke til hende med det samme. Min første tanke var simpelthen, "hende må jeg bare møde". Jeg syntes, hun var så smuk, siger han til avisen Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Jeres mobning virkede ikke

Parret blev hurtigt kærester, og det sidste års tid har de da også boet sammen. Nu har han så været nede på knæ og fik et JA fra sin store kærlighed.

Plaget af smerter

Livet har ikke altid været lykkeligt for Elisany. Hendes højde skyldes, at hun har en tumor på hypofysen, der gør, at hun producerer alt for meget væksthormon. Og stor højde er ikke nødvendigvis lig med høj lykke for en helt ung pige. Alle kiggede på hende, og som så mange andre unge, var hun naturligvis lidt genert.

Men ikke nok med det. Hendes sygdom betød også, at hun var plaget af smerter i ben, brystkasse og led. Faktisk havde hun næsten altid også en dundrende hovedpine.

LÆS OGSÅ:Vækket til live ved mors bryst

Men nu har lægerne fået mere styr på hendes sygdom. Hun er holdt op med at vokse, og smerterne er stort set væk. Nu er dette endelig tid for at drømme om fremtiden.

-Det næste stykke tid får vi travlt med at planlægge selve brylluppet, siger Elisany, der allerede er begyndt at tale om et lille hus og et lille barn.

Nu vil jeg have børn

Hun vil gerne have børn tidligt, fordi hun er bange for, at hendes sygdom vil gøre det svært for hende at blive gravid. Men hvis det ikke lykkes, er Elisany parat til at adoptere en baby.

-Elisany er bare en helt speciel kvinde. Jeg ved, jeg kan gøre hende lykkelig. Vores forhold er helt specielt, fordi hun forstår mig, og jeg forstår hende, siger Francinaldo, der til daglig er bygningsarbejder.

Jeg er stolt af hende

På grund af højdeforskellen er der stadig mange, der stirrer efter dem, når de går sammen på gaden eller på stranden. Det generer Elisany, men Francinaldo opmuntrer hende til at være ligeglad og bare gå ud blandt andre.

-Alle mine venner synes, hun er en dejlig pige - og jeg er stolt af min forlovede, siger han.

Sponsoreret indhold