Når livet gør ondt

Hvem kan elske mig?

18. september 2014 af Morten Nøhr Mortensen, Foto: Gregers Kirdorf
I årevis har Gitte levet med en mislykket skønhedsoperation, der har maltrakteret hendes mave og knust hendes selvværd. Men så gav et tv-program hende håb om endelig at få den operation, der kunne ændre alt. Men også her fik hun en nedtur. Et håb blev der dog tændt – men løsningen kan koste hende livet.
Gittes liv blev et mareridt efter en skønhedsoperation. Men nu er der håb om hjælp
Gittes liv blev et mareridt efter en skønhedsoperation. Men nu er der håb om hjælp

Da 44-årige Gitte Salomon byder indenfor i sit lille, gule rækkehus i Nørresundby kommer man ind i en verden, hvor der er lyst, rent og helt utroligt ordentligt. Det hele så velindrettet som stod vi midt i et eksklusivt boligmagasin. Selv hendes lille sort-hvide hund matcher i farverne i det stilrene hjem, hvor hun bor med sin kæreste og sambo Janni.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ikke en hel person

Alt virker perfekt. Men selvom Gitte er glad og smilende, så er en del af hendes liv så smertefuldt, at hun i årevis har gjort alt for at lukke det ned i en sort boks i hendes indre. Hernede gemmer hun tankerne om sin skamferede mave.
- Det har desværre gjort, at jeg ikke er en hel person. Godt nok er jeg glad for mit liv. Jeg nyder også de små ting, som blomsterne, der springer ud i hækken. Og så er jeg jo også lige blevet forlovet med Janni, så der er nok at glæde sig over. Men når det gælder min mave, så er det som om, jeg har skåret den del ud af mit liv. De sidste mange år har jeg kun eksisteret som en person fra brystet og op, fortæller Gitte, der af samme grund aldrig stiller sig fuld figur foran spejlet, når hun har været i bad.

Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold