Når livet gør ondt

Hvor er min datter

31. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privatfoto
14-årige Mathilde Marie S. Nielsen har været forsvundet i mere end en uge. Nu efterlyser hendes fortvivlede forældre datteren både på Facebook og gennem medierne.

- Vi har det forfærdeligt. Vi har lige holdt konfirmation for Mathilde for fjorten dage siden, og der havde Mathilde det rigtig godt, og alt gik fremad. Hun er lige kommet til den her institution, og det gik godt. Så det er et tilbageslag og en overraskelse for alle, siger Per Nielsen til dagbladet BT. Per Nielsen er far til Mathilde på 14 år og er i offentligheden kendt som fodboldspiller. Han arbejder da også i dag som træner i Hvidovre.

Tidligere forsvundet

Nu fortæller han om sin fortvivlelse over ikke at vide, hvor hans datter er og over ikke at vide, hvad der sket med hende. Mathilde har været forsvundet i mere end en uge.

LÆS OGSÅ: Gommen aflyste - tog på fisketur

-Det er virkeligt frustrerende, siger Per Nielsen.

Mathilde bor til dagligt på en institution i Jylland, fordi hun har det faderen kalder psykiske udfordringer. Mathilde har tidligere været forsvundet i kortere perioder, men det er altid forfærdeligt for et forældrepar ikke at have kontakt til deres børn.

Tror ikke hun er i fare


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold