Når livet gør ondt

Jeg levede i frygt

12. oktober 2012 af Karin Heurlin, Foto: Jørgen Ploug
Da Maria gjorde det forbi med sin kæreste, begyndte hendes livs mareridt. I et år frygtede hun for sit liv. Imens fandt hun mod til at medvirke i TV3-programmet “Forfulgt” selv om det kostede hende endnu en dødstrussel.

Leif og Maria mødte hinanden i byen en lørdag aften. De blev forelskede og flyttede hurtigt sammen.

- Når man er forelsket, kan det godt gå lidt for hurtigt. I dag kan jeg godt se, at mine advarselslamper burde være tændt, siger Maria og ryster på hovedet over sin fejlvurdering.

Et af faresignalerne var Leifs forhold til penge og spil. Et problem, som Maria gerne ville hjælpe ham med, indtil kontoen en dag stod i minus, og løgnene blev for meget for den i dag 32-årige Maria. Og så startede mareridtet.

Glennie fra De unge mødre levede i et voldeligt forhold og endte på krisecenter
 

UDE OG HJEMME HAR TALT MED LEIF

Ude og Hjemme har kontaktet Leif for at få hans forklaring. Han udtrykker klart, at han har en helt anden opfattelse af sagen, men han ønsker ikke at medvirke.

Overtrådte polititilhold

Maria gjorde det forbi med Leif, men i det næste år pustede han hende konstant i nakken med en blanding af kærlighedserklæringer og trusler, så den ellers så robuste fodboldpige endte nedbrudt hos sin læge.Leifs ødelæggende opførsel blev dokumenteret i TV3-programmet Forfulgt. Deres overvågningskamera fangede flere gange en hætteklædt Leif ved Marias dør og postkasse, selv om der på det tidspunkt var et polititilhold mod ham.

Uhyggelige trusler

Maria modtog en række uhyggelige breve og mails fra personer, hun ikke kendte. Budskabet i dem alle var, at hun skulle tage Leif tilbage. Blandt andet modtog Maria en mail, hvor afsenderen truede med at klippe fingrene af hende. Selv var hun ikke i tvivl om, at alle mails kom fra Leif.

I alt fik hun over 100 mails og breve fra Leif og andre "ukendte afsendere".
 

Ninas ekskæreste satte ild til hendes hus for at skade hendes børn - læs den forfærdelige historie her...Ruden blev smadret

En aften fra stuen hørte hun et brag fra soveværelset. Ruden var knust og ude på fortovet lå et jernrør. Maria pakkede sine ting og flyttede hjem til sin far, men hverdagen blev ikke mere tryg, da Leif blev ved med at overtræde sit polititilhold.

Efter programmet til TV3 blev optaget, har hun dog nærmest ikke hørt fra ham - lige på nær en trussel, hvis hun ikke trak programmet tilbage. Det kostede ham 30 dages ubetinget fængsel.

En ny kærlighed

Maria er i dag gået under jorden, og selvom hun hver morgen må ruste sig med en lykkepille, er hun ved at blive sit gamle jeg igen.
Hun er pædagogstuderende og har tilmed haft mod til at forelske sig på ny. Denne gang i en helt anden type mand.

Pæne mænd er farligst i følge leder af krisecenter - læs hvorfor her...

Sponsoreret indhold