Når livet gør ondt

Jeg skal tabe 12 kilo

7. august 2012 af Karin Heurlin
Reality pigen Maria Hylleberg de Pineda fra Divaer i Junglen og Sommer i Sunny Beach har altid været en slank pige. I hvert fald indtil hendes heftige byture torsdag, fredag og lørdag begyndte at sætte sine spor. De overflødige kilo er allerede begyndt at forsvinde...
Foto: Jacob Ljørring
Foto: Jacob Ljørring

"Jeg havde virkelig vænnet mig selv til at drikke meget alkohol, og det var hårdt for min krop," indrømmer 23-årige Maria, som havde lært at leve med, at der var blevet mere af hende.

I hvert fald lige indtil hun så sig selv i TV3-programmet Divaer i Junglen, hvor guldbikinien ikke gav mange muligheder for at skjule de overflødige kilo.

Maria Hylleberg fra Divare i Junglen

Maria fra Divaer i Junglen

"Da jeg så mig selv på skærmen, tænkte jeg "Ad". Hvad sker der for mig? Det var dråben," husker Maria, som samtidig havde lagt mærke til, at hun var begyndt at blive gul i øjnene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Malou Stella fra De unge mødre har også været på kur - se hendes forandring

Frygtede leverbetændelse
I første omgang frygtede hun, at hun havde leverbetændelse. Men da hun tog til lægen, fik hun den bekymring afkræftet.

Til gengæld fik hun af vide, at hendes nyretal var skæve, og det ville være en fordel for hende at ændre sin livsstil. Ikke mindst hendes alkoholvaner.

"I seks uger hold jeg helt op med at drikke, og det kunne med det samme ses på mine nyre-tal. Det kunne også ses på vægten. Man siger jo, at man ikke kan forbrænde ordenligt syv dage efter, man har drukket alkohol, og jeg var jo vant til at drikke tre gange om ugen."

De unge mødre's Camilla Framnes har også gennemgået en stor forvandling - se galleriet her

De sidste svære kilo
Maria lagde desuden sin kost om. Bortset fra lidt rugbrød om morgenen, skar hun det meste stivelse fra og spiste en masse grøntsager, fisk og kylling. Det gjorde hende otte kilo lettere, og hendes mål er nu at tabe 12 kilo i alt.

"Jeg er begyndt at løbe, for nu skal de sidste fire kilo af, og det er dem, som er svære."

Maria har desuden fået hjælp til vægttabet med Tei System, som er en slankebehandling ved hjælp af muskelstimulation og infrarød varme.

Se også galleriet med Natacha Nikita fra De unge mødre, som har tabt 20 kilo:

Sponsoreret indhold