Når livet gør ondt

Jeg valgte mine børnebørn

13. oktober 2008 af Redaktionen
Jette havde drukket hele sit voksenliv, men til sidst stillede hendes datter Diana sin mor over for et klart valg. Det fik Jette til at træffe sit livs sværeste beslutning.

Jette havde flere gange kørt alkoholpåvirket rundt med børnebørnene i bilen, og til sidst havde hendes datter, Diana, givet hende et ultimatum: Enten holdt Jette op med at drikke, eller også var det slut med at se hende og børnebørnene.

Stærk nok til at erkende
Jette Pedersen stod nede på gaden foran Alkoholrådgivningen i Vordingborg. Hun havde det elendigt. Efter et langt voksenliv i alkoholens tåger, havde hun ramt bunden og hun stod til at miste sin familie. Det endte med, at Jette valgte at gå op ad trappen og åbne døren ind til Alkoholrådgivningen.
- At erkende problemet er den største beslutning, jeg har truffet i mit voksenliv. Alkohol har ødelagt det meste af mit liv, men nu har jeg fået livet igen, fortæller Jette, 52 år, nu fem år senere.

Nu kan de smile
- Jeg prøvede at snakke med mor om hendes alkoholforbrug, men hun ville slet ikke erkende problemet, husker Jettes datter, Diana Larsen på 33 år. På et tidspunkt gik det dog op for Diana, at Jette af og til kørte rundt med børnene i bilen, når hun var fuld. Derfor gav hun Jette sit ultimatum. Til alt held var Jette stærk nok til at træffe det rigtige valg.
- I dag kan jeg passe børnebørnene igen og være den mormor, jeg altid har drømt om at være, siger Jette og sender sin datter et taknemmeligt smil, og Diana gengælder smilet.

LÆS OGSÅ:

Nu er Christina fri for mobberi

Far er en tikkende bombe

Sponsoreret indhold