Når livet gør ondt

Jesper kan glæde sig

2. august 2014 af Kristian Bo Eriksen Foto: Allover/Lars Horn
Nu er der kun få dage til, at Jesper Sørensens store drøm bliver til virkelighed. Han har længe arbejdet for, at få det internationale progeria-træf til Danmark, og selvom programmet endnu ikke er fuldt offentligt, er der ting at glæde sig til for Jesper, hans familie og deres mange gæster. Blandt andet skal de ud at køre i luksusbiler.
Jesper Sørensen og hans familie kan glæde sig til årets progeria-træf. Her er de fotograferet, til Ib Grønbechs støttekoncert for arrangementet. Fra venstre er det far, Niels, Jesper, bror Jacob og mor Jette.
Jesper Sørensen og hans familie kan glæde sig til årets progeria-træf. Her er de fotograferet, til Ib Grønbechs støttekoncert for arrangementet. Fra venstre er det far, Niels, Jesper, bror Jacob og mor Jette.

Jesper Sørensen, 16, kan glæde sig til at komme ud at køre i luksusbil.

Jesper er ramt af den uhyre sjældne sygdom progeria, som populært sagt betyder, at han og andre med sygdommen ældes meget hurtigt.

Eneste i Danmark

Progeria er meget sjælden, og Jesper er den eneste i Danmark med sygdommen. I hele Europa findes der omkring 25, der er ramt af den genetiske sygdom. Derfor er det også meget vigtigt for Jesper og hans familie, at de nogle gange kan møde børn og unge med samme betingelser, som dem selv.

Læs også: Jesper slår alt

Hvert år arrangerer den internationale forening Progeria Family Circle et træf for alle i Europa med progeria inde på livet, og Jesper har deltaget flere gange. I år har Jesper kæmpet for, at årets træf skulle finde sted i Danmark. Og hans kamp lykkedes.

Ud at køre i Ferrari

Han fik samlet så mange penge ind, at han kan byde sine venner velkomne til Danmark. Programmet for træffet er ikke offentligt. Men enkelte begivenheder er der kendskab til. Blandt andet skal Jesper og de andre ud at køre i luksusbiler af mærkerne Ferrari, Corvette og Porche.


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold