Når livet gør ondt

Jonathan styrtede i døden

18. februar 2014 af Annemette Barbré, foto: Privat
27-årige Jonathan Michael Mathiesen, der var blandt de 18 passagerer, der alle omkom, da deres fly søndag styrtede ned i Nepal.

Flyet var på vej til byen Jumla - cirka 350 kilometer vest for hovedstaden Katmandu, da det af endnu uvisse årsager styrtede ned i bjergene, skriver bt.dk.

Jonathan var netop blevet færdig med uddannelsen til læge og havde tidligere arbejdet på et Hospital i Nepal. Det var muligvis derfor, han befandt sig i landet, da han søndag styrtede i døden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: 19-årig massemorder

Det oplyses desuden, at Jonathan var klanleder i Spejderforeningen De Danske Spejdere. På deres hjemmeside, skrumpen.dk, kan man læse følgende:

"Jonathan er en tapper og modig ung mand, der glædeligt hopper i Øresund iført boxershorts og uden udsigt til et håndklæde. Vel at mærke i januar måned. Jonathan har en fantastisk hukommelse, der nærmest på klokkeslættet registrerer, hvornår varerne i Irma er blevet for gamle. Det er måske ligefrem hukommelsen, der er hans hemmelige våben i Risk, hvor han af en eller anden grund har det med altid at vinde."

LÆS OGSÅ: Reddede sin fars liv

De 18 lomkomne fra flystyrtet er alle bjerget og bliver nu bragt til Nepals hovedstad, Katmandu, for at blive identificeret.

Sponsoreret indhold