Når livet gør ondt

Kamillas vej ud af mørket - del 1:4: Fortiden indhenter Kamilla

13. april Af Annika Jeppesen
Foto: Elena Hybel Colding
En fortrængt fortid indhenter i flashbacks 38-årige Kamilla Holm-Nøttrup, da hun på sit arbejde møder en misbrugt pige. I et angstanfald vender det hele tilbage som klare billeder for det indre øje og tvinger Kamilla til én gang for alle at forholde sig til sin traumatiske barndom.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kamilla Holm-Nøttrup har altid drømt om at kunne hjælpe unge mennesker og er derfor glad for sit arbejde på et opholdssted.

Men en dag kommer der en seksuelt misbrugt pige ind, der sender 38-årige Kamilla i flashbacks tilbage til sin fortrængte barndom og vælter hendes verden.

– Vi fik en pige ind, som... var mig. Det var ligesom at læse om mig selv, da jeg skulle læse papirerne om hende. Hun var blevet misbrugt og kunne ikke spise. Dér begyndte nogle af de ting at komme op, som jeg har været udsat for, men som jeg har været god til at gemme hele mit liv, siger Kamilla alvorligt.

Det bliver startskuddet til, at Kamilla går i gang med at undersøge og bearbejde sin fortid. I en ny dokumentarserie besøger hun nu de steder, hvor hun voksede op med vold, utallige skoleskift, seksuelle overgreb og misbrug.

– Det handler nok mest om at få ryddet op i, hvem er jeg, og hvor kommer jeg egentlig fra. Lige så meget for ikke at begå de samme fejl. Fordi jeg føler, at jeg ligner min familie så meget, som jeg nu gør, forklarer Kamilla.

Første afsnit af den nye dokumentarserie om Kamilla og hendes vej ud af mørket kan ses øverst i artiklen.

Seriens andet afsnit udkommer torsdag den 20. april 2023 på udeoghjemme.dk og i ALLY-appen.

Kamillas vej ud af mørket

Sponsoreret indhold