Når livet gør ondt

Kørt ihjel i børnehaven af flugtbilist

7. april 2014 af Carsten Holst Foto: POLFOTO
Lily var en pige, der spredte glæde og humør omkring sig. Hun drømte om at blive prinsesse eller filmskuespiller. Nu bliver hun ingen af delene. Lily blev dræbt, da en kriminel flugtbilist kørte tværs gennem hendes børnehave.
Lily blev kørt ihjel i sin børnehave
Lily blev kørt ihjel i sin børnehave

4-årige Lily var en rigtig prinsesse. Hun elskede at klæde sig ud med diadem og flotte kjoler, som hendes mor og en moster syede til hende. Hun elskede at give modeopvisning for sin mor, far og 2 storesøstre, og på hendes værelse hang der billeder af skuespillere og andre berømtheder i flotte rober.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan ville Lily også se ud, når hun blev voksen.

Nu er prinsessen død

LÆS OGSÅ: Ammede sin datter ihjel

Nu har Lily givet sin sidste modeopvisning, og hun har for sidste gang stillet sin stolte far spørgsmålet: "Ligner jeg ikke en rigtig prinsesse?". Den lille pige er død, og hun blev frataget livet på den mest meningsløse måde, man kan forestille sig.

Lily blev dræbt i sin børnehave.

Flygtede i stjålen bil

LÆS OGSÅ: Fik chok i retten efter drab på søster

Gerningsmanden til trafikdrabet på Lily er den 28-årige vaneforbryder Robert Corchado. I en stjålen bil bragede han pludselig og uventet ind gennem hegnet til børnehaven KinderCare i byen Winter Park i Florida, USA. Bilen, en Toyota Solara, kørte gennem muren ind til huset, hvor de mange små børn legede.

2 piger og drenge blev mere eller mindre hårdt kvæstet kørt til Arnold Palmer Hospital. Lilys tilstand var så alvorlig, at hendes liv ikke kunne reddes.

Ulykken skete klokken cirka 15 om eftermiddagen, kort før de mange børn skulle hentes af deres forældre. Lilys mor, Mary Quintus, ankom til datterens børnehave kort efter ulykken, og fik overbragt den chokerede melding af børnehavens leder.

Mor måtte have lægehjælp

LÆS OGSÅ: Voldtaget af sin kæreste

Den 34-årige mor brød sammen, og måtte have hjælp af tililende læger. 2 timer efter ulykken blev hendes lille prinsesse erklæret død.

Robert Corchado er en skidt fyr og dybt kriminel. Efter dødsulykken stak han af fra børnehaven i en stjålen bil, hvilket ikke er overraskende for de mennesker, der kender ham. Han er en følelseskold kujon. Heldigvis blev han senere på dagen anholdt af en patruljevogn på motorvejen uden for byen.

Gerningsmanden blev første gang straffet i 2005, da han fik 22 måneders fængsel for vold og pengeafpresning. Senere blev han dømt for en lang række andre forbrydelser, og i 2010 fik han 3 års fængsel for narkohandel. Han var blevet løsladt 3 måneder før han kørte Lily ihjel.

Lily spredte glæde omkring sig

LÆS OGSÅ: Fars gribende brev til datter

Efter ulykken ankom forældre og børn til ulykkesstedet for at lægge blomster og billeder af den omkomne pige. Lily var vellidt af alle. Hendes bedste veninde var en pige ved navn Evelyn. Hendes mor, Stephanie Carlsson, udtaltes:

"Lily var den sødeste pige, man kan tænke sig. Hun var meget social og god ved alle. Det er svært at forklare Evelyn, at hun aldrig skal lege med Lily igen. De var sammen altid, både i børnehaven og i fritiden. Ofte sov de sammen i weekenderne. Ulykken er et bevis på, at livet kan ændre sig på et øjeblik, og at vores børn tilsyneladende ikke er i sikkerhed nogen steder - ikke engang i en børnehave med hegn omkring. Ondskaben dukker op overalt, og rammer ofte de mest uskyldige".

Sponsoreret indhold