Når livet gør ondt

Kræftsyg 19-årig sagde farvel på Facebook

17. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privatfoto
22.april sagde 19-årige Stephen Sutton farvel på Facebook. Hans kræftsygdom var så fremskreden, at han ikke længere selv troede på, at han ville overleve en dag mere. Så han lagde et sidste billede på af sig selv på Facebook og sagde farvel til hele verden. Men Stephen døde ikke. To dage efter kunne han igen skrive på Facebook. -Jeg er her stadig, skrev han. Stephen fik dog kun en lille måned ekstra. I onsdags, tidligt om morgenen, sov han stille ind.

Han kæmpede. Kæmpede i årevis for sit eget liv og for at redde så mange andre unge liv som overhovedet muligt. Allerede som 15-årig blev Stephen Sutton alvorligt syg af en uhelbredelig kræftsygdom. Chokket var naturligvis voldsomt, men Stephen lod sig ikke slå ud.

LÆS OGSÅ: Sådan kom hun over sorgen
Han besluttede, at han skulle nå at få så meget som muligt ud af livet. Han besluttede samtidig, at han ville starte en indsamling, der skulle gå til forskning i bekæmpelsen af kræftsygdomme, som rammer teenagere.

Håbede på en million

Fra starten satte han et ambitiøst mål. Han ville indsamle 100.000 pund eller knap 1 million kroner. For at gøre indsamlingen kendt og så vellykket som muligt, oprettede han en facebookside, hvor han fortalte om sit eget liv, samtidig med, at han opfordrede folk til at støtte indsamlingen.
-Det er ikke, hvor mange år, man lever. Det er mere, hvad man får ud af livet, sagde Stephen, og det var sådan, han levede.
Selvom Stephens sygdom var hård og nådesløs, forsøgte han altid at finde det positive i livet.

Hvert sekund tæller

-Jeg har set i øjnene, at vi kun lever en gang. I min situation er jeg nødt til, at lade hvert sekund tælle. Men lad nu være at vente på en tragedie, før du for alvor nyder livet. Lav positive ændringer i dit liv allerede i dag, sagde Stephen.


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold