Når livet gør ondt

Lille Felix til træning med mor

30. august 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privat/Facebook
Badmintonstjernen Tine Baun er en af de kendte dansere, vi alle sammen skal følge i kampen om at blive årets mest vilde danser. Tine er i fuld gang med træningen op til første afsnit, men hun har lidt anderledes forhold at træne under end så mange andre. Hun fødte for bare tre måneder siden, og lille Felix kan ikke bare passe sig selv. Så han er med mor til dansetræning.
Frederik Nonnemann tager sig af lille Felix under træningen.
Frederik Nonnemann tager sig af lille Felix under træningen.

-Jeg ammer stadig fuldt, så det kan jeg jo ikke styre. Hvis han skal have mad, kan han jo ikke vente en time, til vi er færdige med at træne, siger Tine Baun, 35, til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Stefanie fødte på 17 minutter (link fjernet)

Vi kender Tine Baun fra hendes flotte badmintonkarriere, og fra på næste fredag bliver hun kendt for at være med i Vild med Dans. Hun er allerede i fuld gang med at træne til opgaven.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En udfordring

Tine forklarer, at de godt nok har fået en barnepige, der kommer og tager sig af Felix, men når han skal have mad, ja, så skal han have mad. Så Felix på tre måneder er med mor ude i tv-studierne, når hun træner med sin dansepartner, Frederik Nonnemann, 24.

LÆS OGSÅ: Nanas mor hjalp med brudekjolen

- Det kan godt blive en udfordring, men sådan er det. Andre har et job, jeg har Felix. Det er mit job at være en god mor, siger Tine Baun til tv2.dk.

Ikke alene om Felix

På sin Facebookside, har Tine lagt et rigtigt sødt billede ud af sin søn. Han sidder sammen med Tines Dansepartner, Frederik, i en pause i træningen, så Tine er ikke helt alene om at tage sig af Felix, når hun danser.

Læs også: Rørende brev fra sørgende mor (link fjernet)

Tine Baun har en imponerende karriere som badmintonspiller. Blandt andet vandt hun All England i 2008. Samme år lå hun nummer 1 på verdensranglisten. Så der er tale om en sportskvinde, der er vant til at træne målrettet og hårdt frem mod en stor opgave.

Tine er favorit

Tine Baun er da også, nu her før det hele for alvor begynder, blandt bookmakernes største favoritter med lave odds.

Tine Baun indstillede sin badmintonkarriere i april 2013 med en kamp mod Camilla Martin i Farum. Foto: Allover/Dan Mariegaard

Tine er gift med Martin Baun og som sagt, blev de for tre måneder siden forældre til Felix.

Sponsoreret indhold