Når livet gør ondt

Lille Torben var væk hele natten

13. juli 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Rene Schütche/Ekstrabladet/Polfoto
Hele natten i en mørk skov. Så længe var Torben på bare halvandet år væk fra sin familie. Først da solen begyndte at bryde frem, fandt Torbens far, Brian O’Shea, sin lille søn. Sidste år ramte en uhyggelig tragedie familien O’Shea. De mistede tre børn i en forfærdelig trafikulykke ved Sindal i Nordjylland.

Her er billederne af en dybt lettet far, der med tårerne løbende ned af kinderne, kan bære sin lille søn, Torben, halvandet år, hjem efter en nat fyldt med angst og bekymringer. Torben forsvandt pludseligt, mens familien om eftermiddagen var i en skov ved Gærum i Nordjylland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den lille drengs familie ledte i lang tid forgæves efter deres lille søn, men måtte hurtigt melde deres drengs forsvinden til politiet.

Politiet satte store styrker ind i eftersøgningen af Torben, men uden held.

Faldt i et hul

LÆS OGSÅ: Far fandt sin søn

Først meget tidligt om morgenen, klokken lidt over fem, lykkedes det drengens far, Brian O'Shea, at finde sin søn. Lille Torben var faldet ned i et hul i skoven, som han ikke kunne komme op af.

Politiet havde koncentreret sig om at søge i en del af skoven, hvor der mange vandfyldte huller, mens Brian selv ledte efter Torben i en anden del af skoven. Og heldigvis, havde Brian til sidste held med sig.

"Han er fundet. Han er fundet", lød råbene gennem skoven, og så kunne de mange mennesker, der var forsamlet i skoven, se en dybt lettet og grædende far komme gående med sin elskede lille dreng i armene.

Det er det syn, fotografen Rene Schütze har fanget her på billederne.

Mistede tre børn

Det ville også have været en al for hård skæbne, hvis Torben ikke var blevet fundet i god behold.

LÆS OGSÅ: Nadja hjælper børnene

Sidste år mistede Brian og Maria O'Shea deres tre børn Søren, 11, Saoirse, 9, og Connor på 3 år.

Vores guldklump

Brian O'Shea stammer fra Irland, hans kone Maria er fra Danmark, og de bor normalt i Australien. Men igen i år gik sommerferien til Danmark for at besøge Marias familie. En ferie, der sidste år endte i dyb tragedie, da en dansk bilist hamrede ind i deres bil ved Sindal, med det resultat, at Maria og Brian mistede tre børn.

LÆS OGSÅ: Daisy vejede kun 858 gram (link fjernet)

Brian var ikke med i bilen, men det var Maria, som slap uden alvorlige fysiske skader. Også lille Torben var med i bilen dengang, og den lille baby brækkede benet.

Heldigvis slap Torben uskadt denne gang.

Og hans far Brian O'Shea skriver da også taknemmeligt på sin Facebook-side: -Torben er i sikkerhed. Tak til redningsmandskabet som hjalp og støttede os gennem natten. Vi er superlykkelig for at have fået vores guldklump tilbage, skriver han på engelsk.

Sponsoreret indhold