Når livet gør ondt

Lille Victor døde i flammerne

20. marts 2013 af Carsten Holst. Foto: Jørgen Ploug
Bo Dam og hustruen Laong mistede deres lille dreng på den mest forfærdelige vis. Deres villa i Husby i Vestjylland var omspændt af flammer, og de havde ingen chance for at komme ind og redde deres treårige søn, Victor, der var inde i huset.

Bo Dam og hustruen Laong har oplevet det værste mareridt, en far og en mor kan blive udsat for.

Da deres villa i Husby i Vestjylland stod omspændt af flammer, opholdt deres treårige søn, Victor, sig alene i huset.

Forældrene kunne magtesløse se på, mens ilden bredte sig. De havde ikke en chance for at redde den lille dreng, som havde søgt tilflugt i badeværelsets brusekabine.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg forgudede den dreng. Alle fædre siger, at deres søn er noget specielt. Men Victor var sød, dejlig og en rar dreng. Jeg kan slet ikke holde ud at tænke på, at jeg aldrig skal se ham igen, fortæller Bo Dam efter tragedien.

Troede han var med mor til bageren

Lørdag morgen den 9. marts vågnede Bo i soveværelset på 1. sal og opdagede, at der var ild og røg i hjemmet.

Han løb nedenunder, hvor hustruen og parrets søn sov i stuen. Men Bo kunne på grund af røg og flammer hverken finde Laong eller Victor.

LÆS OGSÅ: Vil møde sin voldtægtsmand igen (link fjernet)

Derfor løb han udenfor og opdagede til sin lettelse, at parrets bil var borte. Derfor troede han, at hustruen havde taget sønnen med til købmanden efter morgenbrød.

Men da Laong kort efter kom hjem, gik den grusomme sandhed op for ægteparret. Victor var alene i huset, og drengen var totalt omspændt af flammer.

Både Bo og Laong forsøgte at komme Victor til undsætning, men det var helt umuligt. Først da brandvæsenet ankom, trængte en røgdykker ind i huset, og fandt drengen død i brusekabinen.

Også de chokerede forældre blev indlagt i Herning. Her fortalte Bo Dam Ude og Hjemme om de frygtelige minutter.

LÆS OGSÅ: Barnepigen myrdede børnene

For Laong er tragedien endda kun den seneste af flere. For få måneder siden mistede hun sin 18-årige søn hjemme i Thailand, og for ikke længe siden døde både hendes far og mor. Nu skal hun sammen med Bo forsøge at finde en mening med livet efter Victors død.

- Hvad skal vi rejse hjem til? Vi har ingenting, ikke engang et par underbukser eller et par strømper. Det klarer vi nok. Men at skulle leve uden Victor, det tror jeg ikke, at jeg kan, sagde Bo Dam inden han og Laong blev udskrevet fra hospitalet.

Læs alt om familietragedien i Ude og Hjemme

.

Sponsoreret indhold