Når livet gør ondt

Miamerie og Robert skilt

10. juni 2009 af Søren Johannesen. Foto: Morten Mejnecke
I programmet Vores første barn på TV2 kæmper Miamerie og Robert bravt for at finde sammen igen. Men missionen mislykkedes. Da kameraerne slukkede, blev parret skilt.

I serien "Vores første barn" på TV2 kæmper Miamerie og Robert bravt for at finde sammen igen. Det unge ægtepar gik fra hinanden kun få måneder efter, de blev forældre til lille Teo. Men missionen mislykkedes. Da kameraerne slukkede, blev parret skilt.

- Robert og jeg forstår bare ikke hinanden. Men vi har fået verdens dejligste søn sammen, så det er klart, at vi på en eller anden måde er forbundet resten af livet. Vi skal bare ikke være sammen som mand og kone. Faktisk er vores forhold blevet meget bedre, efter vi er blevet skilt, fortæller 30-årige Miamerie Leva Noel Buzejka hjemme i lejligheden i Hellerup, hvor lille Teo spankulerer fornøjet rundt på stuegulvet.

Hun og Robert blev gift i december 2006 kun fire måneder efter, de mødte hinanden på et diskotek i København. Forelskelsen var stormende og intens. Men parret var også så forskellige, at forholdt endte med ikke at holde.

- Vi skændtes og var meget uenige om tingene. Vi var meget ulykkelige og fortvivlede i vores parforhold. Der var rigtig meget kærlighed imellem os. Men vi kunne åbenbart ikke forstå det kærlighedssprog, vi hver i sær taler, og det endte bare med misforståelser og komplikationer, fortæller Miamerie, som er uddannet sexolog og parterapeut.

Kort efter brylluppet blev hun gravid, men allerede tre-fire måneder efter fødslen, den 27. august 2007, smed Miamerie Robert på porten. I TV2-programmet "Vores første barn", som blev optaget sidste år, forsøger det unge par at klinke skårene og finde sammen igen. Men forgæves. Da kameraerne slukkede, smed de håndklædet i ringen og blev lovformeligt skilt.

- Der var så meget drama i vores liv. Det har været hårdt, og jeg har været langt ude i mine følelser, siger Miamerie, som i lighed med Robert endnu ikke har fundet en ny kæreste. Til gengæld er Miamerie sikker på, at hun gerne vil have flere børn.

- Ja, jeg skal i dén grad have flere børn. Men med hvem - det må universet råde mig til, siger hun og giver lille Teo et kæmpe kys.

[email protected]

Læs hele artiklen i Ude og Hjemme nummer 24

Sponsoreret indhold