Når livet gør ondt

Mias to skønne piger

24. august 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Lars Laursen
Skuespilleren Mia Lyhne var en af gæsterne, da Barbara Rothenborg – eller Nana – blev gift med sin Martin. Med som gæster i kirken var også Mias to piger, tvillingerne Astra og Andrea, 4. To skønne unger, Mia Lyhne valgte at få helt alene.

Blandt gæsterne til Barbaras - eller Nanas - bryllup var to skønne piger på 4 år. De var nemlig med deres mor, skuespileren Mia Lyhne i Frederiksberg Kirke, da Barbara Rothenborg blev gift med Martin Madsen.

Vandt Vild med Dans

De fulgte levende med i det hele, og det var tæt på, at de to tvillingepiger, Asta og Andrea, 4, sammen med de andre børn der var til stede, stjal billedet, da der skulle kastes ris efter brudeparret. Det var tydeligvis en ny og sjov oplevelse for de to.

Læs også: Nanas mor hjalp med brudekjolen

Mia Lyhne, 43, er tidligere vinder af Vild med Dans, som hun vandt tilbage i 2005 sammen med den professionelle danser Thomas Evers Poulsen.

Mødte aldrig manden

Mia Lyhne har aldrig lagt skjul på, at hun har fået sine to piger ved hjælp af en anonym donor

-Det har ikke været et valg for mig at få børn alene. Jeg mødte bare ikke manden, og derfor var det sådan, det blev, sagde skuespilleren Mia Lyhne i et interview med Ugebladet Søndag tilbage i maj måned.

Læs også: Jessica: Sådan tabte jeg 20 kilo

Mit livs lykke

Mia siger i interviewet, at hendes børn giver hende lykke i livet. -Jeg synes, det fører meget lykke med sig at få børn, siger hun til Ugebladet Søndag.

Det kan man sådan set godt forstå, når man har set de to skønne piger til bryllup. Klædt i hver sin flotte kjole, var de rigtige bryllupsgæster. To skønne unger - lige skønne med eller uden far.
Mia Lyhne med sin tvillinger, Asta, tv, og Andrea.

Sponsoreret indhold