Når livet gør ondt

Min datter gav mig livet tilbage

20. maj 2014 af Louise Søgaard. Foto: Morten Mejnecke
Som 20-årig mistede Jeanette sin datter. Lene blev kun 3 år og 7 måneder. Tragedien fik Jeanette til at begynde at drikke og tage stoffer. Men en ny graviditet ændrede Jeanettes skæbne. I dag har Jeanette et dejligt liv med en sød kæreste, et hyggeligt rækkehus og et rigtigt livstykke af en datter.

Da Jeanette fra Herfølge opdagede, at hun var gravid, gik hun i panik. Hun havde i årevis levet et hårdt liv med sprut og stoffer, fordi hun var i dyb sorg over at have mistet sit første barn. Jeanette var absolut ikke klar til at blive mor igen.

-Det første jeg tænkte var, at jeg måtte have en abort. Jeg kunne jo ikke finde ud af at være mor. Jeg havde ikke passet ordentligt på mit barn. Jeg var ikke god nok. Jeg ville jo ikke være sammen med barnets far. Jeg var ikke forelsket, husker 34-årige Jeanette Bindner.

-Men min lillebror, Benjamin, sagde til mig: "Det er jo det, som du har gået og længtes efter i mange år. Du er nød til at være egoistisk og få barnet alene".


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold