Når livet gør ondt

Min egen familie gik i stykker

27. marts 2009 af Søren Johannesen. Foto: Morten Mejnecke
Rejsedroningen Birthe Madsen knokler for at sende danskerne på familieferier. Men hendes egen familie gik i stykker

De færreste er nok klar over det, men faktisk er sandsynligheden for, at Birthe Madsen har en finger med i spillet, når familien Danmark tager på ferie, ret stor. Den 42-årige mor til Magnus på fire et halvt er nemlig direktør i rejsebureauet Star Tour, som har specialiseret sig i at sende danskere ud i verden på familievenlige ferier.

Men selvom Birthe bruger næsten al sin vågne tid på at skabe de bedste rammer for ferieramte, danske familier, har hun måtte erkende, at hendes egen familiedrømme desværre er faldet til jorden.

For præcis et år siden flyttede Magnus' far ud af huset i Lyngby, fordi han og Birthe simpelthen var vokset fra hinanden.
- Selvom jeg godt vidste, at den var gal, kom det alligevel som et chok. Vi var jo ved at bygge drømmen om kernefamilien, siger Birthe, som havde været sammen med Magnus' far i 10 år.

Selvom hun ærgrer sig over, at Magnus nu skal vokse op som skilsmissebarn, føler hun dog, at hun også har fået noget positivt ud af det hele.
- Nu er der kun Magnus og mig, og jeg kan bruge al min fritid på ham. Derudover kan jeg måske nemmere sætte mig ind i nogle af de overvejelser, enlige forældre gør sig, når de skal på ferie, lyder det fra rejsedronningen, som har været i Star Tour i over 20 år.

Sponsoreret indhold