Når livet gør ondt

Mine børn arver ikke meget

9. juli 2014 af Redaktionen, Foto: All Over Press
Rockstjernen Sting menes at have tjent cirka 1,8 milliarder kroner i sin karriere. Men hans tre sønner og tre døtre skal ikke forvente at arve en stor formue. Læs her om Stings fantastiske karriere og hans samliv med konen, skuespilleren Trudie Styler.
- Hun er solskinnet i mit liv, siger Sting om sin kone, skuespilleren Trudie Styler.
- Hun er solskinnet i mit liv, siger Sting om sin kone, skuespilleren Trudie Styler.


- Jeg har sagt til mine børn, at jeg ikke kommer til at efterlade mig store summer. Det jeg tjener, bruger vi med det samme, for jeg har mange udgifter, siger den 62-årige rockstjerne Sting til engelske Daily Mail.
Blandt andet har Sting cirka 100 mennesker ansat til at få "forretningen Sting" til at køre, så han selv kan koncentrere sig om musikken.
- Jeg vil helt sikkert ikke efterlade mig en arv, der kan blive en byrde for dem. Alle mine børn bliver nødt til at arbejde. Det ved de, og de spørger mig sjældent om noget. Det respekterer jeg og sætter pris på. Hvis de havde problemer, ville jeg selvfølgelig hjælpe dem, men det har aldrig været nødvendigt. De har den arbejdsmoral, der gør, at de selv vil kunne få succes indenfor deres egne brancher, siger han.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Far dansede med syg datter

Faderen var mælkemand
Selv har Sting - eller Gordon Sumner, som han blev døbt - også knoklet for at nå toppen.
Han blev født i et arbejderkvarter i engelske Newcastle. Hans mor, Audrey, var damefrisør og faderen Ernie kørte ud med mælk.
- Det var et ret råt område. Jeg følte ikke, at jeg hørte hjemme, og min familie fungerede ikke godt. Mine forældre var ikke lykkelige sammen. De elskede deres børn, men der var en giftig stemning, fortæller han.
Stings mor var faderen utro, og det førte til, at forældrene blev skilt.

Musikalsk grænseland
Sting drømte om at blive en rig og berømt musiker, men i første omgang uddannede han sig til lærer og underviste i to år på St. Pauls First School i Cramlington.
Det var først, da han i i 1977 flyttede til London, at musikken for alvor begyndte at spille. Her dannede han bandet Police, som i perioden 1979-1985 opnåede succes verden over. Siden gik han solo og har gennem årene haft adskillige hits og fået et hav af priser for sin iørefaldende stil, der bevæger sig i grænselandet mellem rock, pop og jazz.

LÆS OGSÅ: Min datter kom hjem efter otte år

Talentfuld kvinde
I 1992 blev han gift med skuespilleren Trudie Styler, og de nyder stadig livet sammen.
- Jeg er gift med en ekstraordinær og meget talentfuld kvinde, der overrasker mig positivt hver dag. Når hun kommer ind i rummet, lyser min verden op. Hun er solskinnet. Jeg er meget heldig. Jeg kan lide det, hun siger, og måden hun griner på. Hendes humor.
Vi har den samme arbejderklasse-baggrund i det nordlige England. Vi husker de samme tv-shows, samme reklamer og samme jokes fra vores barndom. Men et ægteskab er en daglig forhandling, et dagligt kompromis, en daglig debat, en daglig starten forfra.
Jeg vil ikke påstå, at vi har en hemmelig formular. Vi sætter pris på den tid, vi har sammen. Jeg savner hende, når jeg turnerer, og vi ikke er sammen, understreger han.

Travlt med musical
I en alder af 62 år har Sting stadig travlt som musiker og arbejder i øjeblikket på sin musical "Last ship", som blandt andet skal spilles på Broadway. Han ved godt, at han nærmer sig "pensionsalderen", men det er han afklaret med.
- Jeg har altid været åben om min alder. Jeg er far og bedstefar, og det er jeg stolt af. Jeg har levet størstedelen af mit liv, og det er et interessant sted at være for en kunstner, siger manden, der har tjent sine egne penge og forventer, at hans børn gør det samme.

Læs interviewet i Daily Mail: http://www.dailymail.co.uk/home/event/article-2662557/Sting-I-earned-money-hard-work-You-try-singing-two-hours-getting-plane-day.html

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-

Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold