Når livet gør ondt

Mistede sønnen til stofferne

23. oktober 2008 af Redaktionen
Jimmi Hørbye Karlsen fra Struer døde af en overdosis og blev kun 19 år. Tilbage står hans forældre og tre søstre uforstående over for, hvordan det kunne komme så vidt.
Jimmi skrev selv en seddel med rystende hænder og bad om afvænning kort inden sin død.
Jimmi skrev selv en seddel med rystende hænder og bad om afvænning kort inden sin død.

Den aften d. 15. juli, da politibilen rullede ind på gårdspladsen, vidste Vivian, 41, næsten allerede, hvad der skulle ske. Betjenten så alvorlig ud og sagde: - Jeg har en kedelig meddelelse. Din søn, Jimmi, er død. Vivian brød sammen, hendes mareridt var blevet til virkelighed.

Døde af en overdosis
Det viste sig, at Jimmi var død af en overdosis hjemme i en vens lejlighed, mens han festede med nogle venner. Han var faldet i søvn i en lænestol, men var pludselig begyndt at spjætte og ralle. Vennerne havde lagt ham under den kolde bruser, men da ambulancen nåede frem, var det for sent. Gennem de sidste fire måneder indtil Jimmis død havde hans forældre Vivian og Gunnar haft på fornemmelsen, at Jimmi var kommet ud i noget skidt. Men på overfladen så det ikke ud til, at han var så langt ude.

Foto af søskendeflokken taget en juleaften for nogle år siden

Hjælpen kom to dage for sent
- Vi tror, at han havde eksperimenteret med hårde stoffer siden marts, hvor vi kunne mærke, at han forandrede sig, fortæller Vivian. En dag hvor Gunnar, var hjemme for at spise frokost, stødte han på en tilsyneladende stærkt påvirket Jimmi. - Jeg sagde: Jimmi, den er jo helt gal. Hvis ikke du får styr på det der, dør du af det, fortæller Gunnar.
De fik derfor en aftale d. 17. juli med afdelingen for stofbehandling under Struer Kommune. At Jimmi så skulle dø to dage før, at han fik hjælpen, virker jo næsten utilgiveligt.

LÆS OGSÅ:

Cecilie redder lillebror

Jeg så mine venner dø

Sponsoreret indhold