Når livet gør ondt

Mobning: Her bliver jeg ikke mobbet

26. september 2013 af REDAKTIONEN Foto: GREGERS OVERVAD
I tre år blev Oliver dagligt udsat for mobning i sin skole. I konsekvens flyttede moderen ham før sommerferien til en mindre skole, hvor han nu stortrives. I dag fortryder hun, at hun ikke lyttede mere til sit moderinstinkt, men i stedet troede, at problemerne løste sig selv.
Oliver blev udsat for mobning i mange år

Skoleskift reddede Oliver fra mobning

For første gang i sit liv kan ni-årige Oliver fra Ullerslev på Fyn starte i skole og samtidig glæde sig. Gennem tre lange skoleår var han offer for mobning for fire klassekammerater, der slog ham, sparkede ham og stak blyanter i ansigtet på ham. Men nu er det slut. Lige før sommerferien begyndte han på en frisk i en ny klasse på en ny skole - uden mobning. Før skoleskiftet var søndage og mandag morgener de værste i Olivers unge liv. For så lå der fem helt uoverskuelige dage med mobning og ventede. Sådan har det stort set været, siden Oliver i sommeren 2005 startede i O. klasse på Ullerslev Skole. Først da Olivers mor, My Barlebo, besluttede sig for at flytte Oliver hen i en anden skole, skete der noget

LÆS OGSÅ: Sascha blev lammet af mobning
 Oliver er en helt anden dreng i dag. En rigtig dreng, som glæder sig over sin nye skole og nye kammerater.

- Jeg fortryder inderligt, at jeg ikke skred ind noget før. Jeg lod mig holde hen og lyttede ikke til mit barn. Man tror på, at skolen nok skal finde en løsning på mobning. Men det hér har lært mig, at man skal lytte til sine børn og forstå deres signaler. Til sidst ringede My til skoleinspektøren på Skellerup Skole. Den opringning vil My aldrig fortryde. Kun én uge efter begyndte Oliver i 2. klasse på Skellerup Skole, og lige siden er hans humør vokset som en solsikke i den danske sommer.

LÆS OGSÅ: Sådan tackler du mobning
 

Sponsoreret indhold