Når livet gør ondt

Mobning virkede ikke på Stella

8. maj 2014 af Louise Søgaard, foto: privat
Mobning var hverdagskost for Stella Boonshoft fra New York, der er en køn buttet pige, som hele sit liv er blevet mobbet pga. sin størrelse. Nu svarer hun igen med et dristigt selvportræt i bikini og et brev til dem der udsatte hende for mobning.
Mobning rørte ikke Stella

Mobning rørte ikke Stella

Således skriver Stella under sit selvportræt:

Advarsel: Billedet kan virke anstødeligt, da det ikke forestiller en tynd person.

Vi ved jo alle, at kun tynde mennesker må vise deres maveskind og være glade for sig selv. Men det vil jeg ikke finde mig i. Det her er min krop. Ikke din. Min. Det betyder, at de valg jeg træffer angående min krop ikke kommer dig ved. Hvilket igen betyder, at min størrelse ikke kommer dig ved.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Tania blev udsat for mobning og begik selvmord efter systematisk mobning.

Hvis min store mave med sine strækmærker og mine tykke lår støder dig, så er det okay. Jeg vil ikke skjule min krop og min tilstedeværelse blot for at tage hensyn til dine sarte følelser.

Dette billede er til den fremmede mand i kirken, som sagde at min mave var for stor, da jeg var fem år.

Dette billede er til min ride lærer, som kaldte mig fed, da jeg var ni år.

Dette billede er fra den pige på skolekolonien, som sagde, at jeg ville være rigtig pæn, hvis jeg bare tabte mig.

LÆS OGSÅ: Sascha blev lammet af mobning

Dette billede er til alle de dumme reklamefolk, der vil have os til at købe cremer mod strækmærker. En helt normal ting, som de fleste kvinder har. Jeg fik mine i puberteten.

Dette billede er til den dreng til en fest, som mente at jeg lignede en strandet hval.

Dette billede er til Emily fra min skole, som konstant udsatte mig for mobning, lavede grusomme videoer om mig, sendte mig ondskabsfulde emails og kaldte mig skinke. Hun fik mig til at føle, at jeg ikke fortjente at leve. Blot fordi jeg var større end hende. Jeg var 12 år. Og hun fortsatte mobning af mig via sociale medier i gymnasiet.

Men mest af alt er dette billede til mig selv. Til den pige, som hadede sin krop så meget, at hun gik til ekstremerne for at lave den om. Som græd i timer, fordi hun vidste, at hun aldrig kunne blive tynd. Som blev drillet, plaget og såret blot for at være den hun var.

Det skal være slut nu.

LÆS OGSÅ: Sådan tackler du mobning

DET HER ER MIN KROP, LÆR AT LEV MED DET!

Og FUCK jer, som har forsøgt at nedgøre mig og ødelægge min selvtillid med mobning og jeres sårende kommentarer og handlinger.

Jeg kan kun sige: DET VIRKEDE IKKE. Ha ha ha ha

Sådan sluter Stella sin besked til alle dem, der har mobbet hende igennem tiden. Hendes brev er siden gået viralt. Tusinde kvinder bakker hende op.

Du kan finde Stellas blog her

Eller følge hende på Twitter her

LÆS OGSÅ: Mobning førte til en spiseforstyrrelse

Sponsoreret indhold