Når livet gør ondt

Mor: Der var meget blod

15. januar 2014 af Nina Sommer Foto: Privat
En mor fra Løgumkloster fik sig noget af en forskrækkelse, da en rotte kravlede op i hendes fem måneder gamle datters barnevogn og bed hende.

Hvad der skulle være en tryg middagssøvn udviklede sig til noget af et mareridt, da Tine Mølbach Henriksen fra Løgumkloster lagde sin lille datter Emma til at sove ude foran familiens hus.


Læs også: Tanja Rahm: Jeg solgte min kropStor, klam rotte

- Jeg havde lagt min datter i barnevognen, stillet hende ud foran hoveddøren og lagt babyalarmen ned til hende. Kort efter hører jeg Emma skrige i babyalarmen, så jeg løber ud til hende. Da jeg fjerner myggenettet, sprang der en stor, klam rotte op fra barnevognen, fortæller Tine Mølbach Henriksen til Metroxpress.


Meget blod

Først troede hun, at rotten havde bidt datteren ved halspulsåren, fordi der var så meget blod, men det viste sig heldigvis at være fingeren, den havde bidt i.


Stephanie fra Årgang 0: Jeg kan ikke snakke med far om drenge


Hjemvendt fra lægen ringede Tine til Tønder Kommune for at få en rottefænger ud til familiens hus, men kommunen vurderede ikke, at det var et alvorligt problem, og mente derfor godt, at Tine kunne vente en uge.
Selvom hun altid har haft Emma til at sove udenfor, så er det slut nu.


Sover indenfor nu

- Hun har ikke sovet udenfor i dag, og det kommer hun heller ikke til lige foreløbig. Dog har Emma det godt nu. Hun har lidt feber på grund af vaccinationen, og hendes hånd skal vaskes i sæbevand tre gange dagligt, men ellers har hun det godt, fortæller mor Tine.


Sponsoreret indhold