Når livet gør ondt

Nabo overfaldt lille dreng

2. oktober 2008 af Redaktionen
Seksårige Francesco legede på en legeplads nær familiens lejlighed, da han blev overfaldet af en 64-årig mand, som den rystede familie nu har meldt for vold.

- Jeg ringede til politiet øjeblikkeligt, fortæller 26-årige Kristina, der er mor til seksårige Francesco, som blev overfaldet af en ældre nabo af hankøn, da han legede på en legeplads tæt på familiens hjem. Han drillede et par piger, da 64-årige Kurt Hansen, kom forbi og bad Francesco om at opføre sig ordentlig.

Gik i selvsving
- Du kan bare få en sten i hovedet, svarede den lille dreng provokerende. Og så slog det klik for Kurt Hansen. - En dame havde lige fortalt mig, at hendes dreng ikke turde gå ud og lege på grund af Francesco, og de to piger var også utrygge ved ham. Det fik mig til at gå i selvsving. Jeg overreagerede. Jeg væltede ham omkuld og sparkede ham let bagi. Jeg kan ikke forstå, at han har fået et blåt øje, for jeg slog ham ikke, påstår Kurt Hansen, der ikke ønsker at blive fotograferet.

Undskyld er ikke nok
Kristina tog Francesco med på skadestuen, hvor en læge skrev en voldsrapport. Hele sagen har taget hårdt på den lille familie, især Francesco, der ikke har lyst til at gå i skole.
- Jeg tror, det er psykisk, og har nu arrangeret, at Francesco ser skolepsykologen, siger Christina, som fik et chok, da gerningsmanden ringede på familiens dør for at sige undskyld.
- Jeg rystede simpelthen over det hele. Undskyld er ikke nok. Vi går hele vejen med det her. Han skal have sin straf, siger Kristina.

LÆS OGSÅ:

Fri for mobberi

Ruineret efter ferieflirt

Sponsoreret indhold