Når livet gør ondt

Nadja Kaaghs dejlige dag

23. august 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Gregers Kirdorf
Lørdag den 10. maj var helt speciel for Nadja Kaagh fra De unge mødre. Den dag blev hun gift med sin Rene i Rimsø Kirke. Det blev et fantastisk og meget romantisk bryllup, som Nadja havde planlagt helt ned i de små detaljer. På tirsdag kl. 20 kan du se Nadja blive gift med Rene i ugens afsnit af De unge mødre. Nederst på denne siden kan du opleve alle de dejligste billeder fra Nadjas store dag.

-Selvfølgelig skal jeg selv se det. Måske ikke lige når det bliver sendt, men på et eller andet tidspunkt, siger Nadja Kaagh, 30, som er en af de absolut mest populære medvirkende i serien De unge mødre.

Læs også: Nadja: Mit smukkeste minde

-Jeg ser faktisk som regel ikke selv serien. Jeg har sjældent tid til det. Men lige det afsnit skal ja da se, selvom præcis den dag, jo står helt klart i min erindring, siger Nadja.

Strålende lykkelig

Nadja Kaagh fra De Unge Mødre har mødt sorgen og fortvivlelsen mange gange. Nadja lider af leukæmi og må leve med truslen om alvorlig sygdom og i værste fald pludselig død. Men lørdag 10. maj var alle de sorte tanker glemt. Strålende lykkelig blev Nadja gift med sin Rene.

Læs også: Nadja fra De unge mødre som læge
-Det var en stor dag, siger Nadja, der selvfølgelig stadig er glad for at være en gift kvinde - for at være en del af en rigtig familie.

Det understregede brylluppet også. Hendes to børn, den ældste Sebastian, 11, og den yngste Sakarias, 5, spillede en stor rolle på dagen. Sakarias fulgte sammen med Nadjas mor, Dorthe, bruden op ad kirkegulvet, mens Sebastian sammen med Rene, ventede på bruden ved alteret.

Mistede Elias

Midt i lykken var der også tid til at tænke på livets alvorlige sider. Nadja og Rene mistede tilbage i oktober 2007 deres lille dreng Elias. En ønskegraviditet endte helt galt, da scanninger afslørede, at det lille barn i Nadjas mave ikke var raskt. Det endte med, at Nadja fødte en bittelille dreng allerede i 19. uge. Han var så lille og så svag, at han ikke kunne leve. Den lille dreng nåede lige at blive døbt Elias, inden han døde kort efter fødslen.

Læs også: Camilla venter barn nummer otte

På bryllupsdagen havde Rene fået bundet en smuk kopi af brudebuketten, som senere skulle læges på Elias' grav ved den nærliggende Hemmed Kirke.

En fantastisk dag

Læs også: Nadja plaget af sygdom

10. maj 2014 blev en fantastisk dag. Nadja og Rene sagde ja til hinanden og ja til et liv sammen.

Du kan se alle de dejligste billeder fra dagen i galleriet nederst på denne side

Sponsoreret indhold