Når livet gør ondt

Nægter drab på kvinde

27. juli 2009 af Ritzau. Arkivfoto: PolFoto
De tre mænd, der er tiltalt for det bestialske drab på den 35-årige mor til fem, Anne Pedersen, i Sommersted sidste år, nægter sig skyldige.

Ekskonen skulle have en lærestreg. Sådan forklarede en af tre tiltalte mænd mandag i Retten i Sønderborg om det voldsomme overfald, der sidste år i september endte med døden for den 35-årige mor til fem, Anne Pedersen.

Blandt de tre tiltalte mænd er Anne Pedersens eksmand, og det var ifølge en af de andre tiltalte ham, der besluttede, at de tre en sen aften skulle opsøge hende og give hende, hvad han kaldte "en lærestreg". Anne Pedersen havde søgt tilflugt hos en veninde, hvor hun boede, netop af frygt for sin eksmand, der var prøveløsladt efter en dom for røveri.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle tre mænd erkender, at de var i lejligheden den aften, men de nægter drab. Anne Pedersen blev ifølge politiet slået, sparket og stukket med knive og knuste flasker, indtil hun til sidste forblødte på lejlighedens gulv. Inden hun udåndede, nåede hun at ringe til alarmcentralen, og hendes sidste desperate opkald er blandt de beviser, anklageren vil fremlægge i sagen.

Foruden drabet på Anne Pedersen er de tre mænd også tiltalt for frihedsberøvelse af hendes veninde, der under overfaldet lå bagbundet på hænder og fødder i et andet værelse i lejligheden. De er også tiltalt for at have stjålet penge og dåseøl fra lejligheden.

Sagen mod de tre mænd fortsætter hele denne uge og næste uge med.

Sponsoreret indhold