Når livet gør ondt

Nu er lille Sabrina fundet

2. oktober 2014 af Mikkel Milsgaard, Foto: AP / privat
Ingen har set skyggen af Sabrina Allen, siden hun blev bortført at sin personlighedsforstyrrede mor for 12 år siden. Nu er hun fundet i Mexico.


For 12 år siden kidnappede Dara Llorens sin 4-årige datter, Sabrina Allen, fordi faderen havde fået forældremyndigheden. Siden da har mange mennesker ledt efter Sabrina, men først i går, onsdag den 1. oktober 2014, lykkedes det at finde hende. Dara og den nu 17-årige datter blev lokaliseret i Mexico. Amerikansk politi kunne kort herefter slå kloen i Dara, som utroligt nok har formået at holde datteren skjult siden bortførslen i 2002, hvor de forsvandt fra hjemmet i Texas.

LÆS OGSÅ: Savanna fundet efter 19 år

Sigtet for kidnapning

Sabrina er nu genforenet med sin far, Greg Allen. Han fortæller til amerikansk tv:

- Jeg er bare så lykkelig for, at Sabrina er blevet fundet i live og nu er i sikkerhed hos mig. Hele familien vil gerne takke alle dem, som har gjort det muligt.

Dara Llorens er nu sigtet for kidnapning og grov frihedsberøvelse af sin datter.

LÆS OGSÅ: Politiet vil grave efter Maddies lig

Give et kram

Kort før genforeningen med datteren, talte Greg Allen på en pressekonference. Til spørgsmålet, hvordan han ville modtage sin datter, sagde han:

- Jeg vil spørge hende, om jeg må give hende et kram.

- Hendes helbred er ikke så godt, som jeg har forstået det, så jeg håber bare, at hun bliver rask og kommer til kræfter igen.

Dara Llorens. Foto: AP Photo/Austin Police Department

Greg Allen løftede desuden sløret for, at datteren ikke havde levet et almindeligt liv i Mexico. Hun blev holdt fanget i en lejlighed. Det betyder også, at hun nu har behov for intensiv psykologisk behandling. Først herefter vil psykologerne tage stilling til, hvornår Sabrina er klar til at blive en del af sin nye familie.

LÆS OGSÅ: Nyfødt baby kidnappet fra hospital

Nye halvsøskende

Greg Allen blev gift på ny for 10 år siden og har fået børn med sin nye kone, så Sabrina skal også før eller siden møde sine nye halvsøskende.

- Vi har ikke fået en tidstabel for, hvornår Sabrina kan komme hjem. Vi er meget opsatte på at få hende hjem så snart som muligt, men vi kommer til at introducere hende for de nye familiemedlemmer i små step, fortæller Allen.

LÆS OGSÅ: Kidnappet pige fundet

Personlighedsforstyrrelse

Bortførslen begyndte, da Dara Lloren, som lider af en personlighedsforstyrrelse, droppede et planlagt møde på et familiecenter og fik et lift til Mexico. Hun havde på daværende tidspunkt allerede truet med at bortføre den 4-årige datter. Siden holdt hun datteren i skak ved bl.a. at fortælle hende, at Greg Allen var en ond mand, som de var flygtet fra.

Dara Lloren sidder nu fængslet i Travis County og afventer sin dom.

Sponsoreret indhold