Når livet gør ondt

Nyt liv uden mor

11. november 2008 af Redaktionen
Da Linda Bettina Nielsen døde i september som kun 29-årig, mistede Cecilie på fire år ikke alene sin mor. Hun mistede også den daglige kontakt til sine to større brødre. Nu forsøger Cecilies far, René, sammen med sin nye kone at skabe en ny og tryg hverdag for den lille pige.
? Det har gjort det hele lidt nemmere, at Cecilie kendte Lena,inden hun flyttede ind hos os. De to har været perlevenner,siden de så hinanden første gang, fortæller René.
? Det har gjort det hele lidt nemmere, at Cecilie kendte Lena,inden hun flyttede ind hos os. De to har været perlevenner,siden de så hinanden første gang, fortæller René.

- Mor var syg og sov næsten hele tiden, mens hun var her. Men nu har hun det godt, siger Cecilie, om sin mor, Linda Bettina Nielsen, der døde af en uhelbredelig kræftsygdom som kun 29-årig.
- Det kom som et chok for os alle. Vi vidste godt, at Linda var syg, men ikke at det var så alvorligt, fortæller pigens far René Nielsen, 35.

Kaldte på sin mor
René og Linda gik fra hinanden i 2007, og nu er René sammen med Lena, som han havde kendt hinanden gennem syv år som venner, inden de pludselig blev forelsket. I august blev de gift.
- Lena er min nye mor, siger Cecilie, som ikke var med til sin mors begravelse. Men sammen med sin far og Lena besøgte hun moderens gravsted dagen efter.
- Cecilie begyndte at græde og løb hen og løftede blomsterne op, mens hun kaldte på sin mor. Det
var ikke til at bære, fortæller René.

Vigtigt med søskendekontakt
Da Cecilies mor døde, mistede hun desværre også den daglige kontakt med sine to brødre, Christian på syv og Kevin på 11, der nu bor hos deres fædre.
- Det er vigtigt for os, at de tre søskende bevarer kontakten, siger René. Heldigvis er Kevin tit på besøg hos Lindas forældre. Så de to ser hinanden jævnligt. Men det er ikke det samme som at bo sammen, siger René og kigger kærligt på Cecilie, der er i gang med papir og farver.
- Den er til mor, siger Cecilie om tegningen og vender blikket i vejret.

LÆS OGSÅ:

Jeg måtte ofre mit tredje barn

Sponsoreret indhold