Når livet gør ondt

Offer for ægteskabs-svindler

8. september 2008 af Tekst: Redaktionen Foto: MORTEN MEJNECKE og private
Daniel og Adrians mor blev fundet død på sit hotelværelse i Tyrkiet. Hun var rejst derned for at kræve sine penge tilbage af sin tyrkiske kæreste, som hun skulle åbne en forretning sammen med. Men kæresten havde taget pengene og giftet sig med en anden.
Daniel, 20, og Adrian, 11, sørger over deres mor.
Daniel, 20, og Adrian, 11, sørger over deres mor.

Daniel og Adrians mor blev fundet død på sit hotelværelse i Tyrkiet.

Scarlett Winther
Billesborg blev 42 år.

Scarlett Winther Billesborg blev 42 år. Først lød meldingen på mord eller selvmord. Senere blev det af myndighederne ændret til hjertestop. Nu sidder familien tilbage med en tom fornemmelse, usikre på, hvad der egentlig er sket. Scarlett var rejst derned for at kræve sine penge tilbage af sin tyrkiske kæreste, som hun planlagde at åbne en forretning sammen med. Men kæresten havde taget pengene og giftet sig med en anden.Scarlett Winther Billesborg var dansk, men boede sammen med børnene i Lindenborg lidt uden for Malmø. I ugen før hun rejste til Tyrkiet, havde hun modtaget en sms-besked fra den tyrkiske mand, hun elskede. Hun havde netop sendt ham, hvad der svarer til 360.000 danske kroner til den butik, som de sammen skulle åbne i Alanya, og nu skrev han pludselig, at han var blevet gift. - Mor blev rasende. Hasan havde snydt hende, og mor ville have pengene tilbage.

Der er nu gået seks uger siden mor døde, og vi kan faktisk ingenting foretage os, fordi de danske myndigheder endnu ikke har hjulpet os, sukker Scarletts iranske eksmand, Mansour Kafi der bor i Malmø. Og som Daniel har han selv forsøgt at kontakte Hasan Yaman for at høre, hvad han ved, og for at hjælpe sin søn med at få pengene tilbage. Men forgæves.

Scarletts tyrkiske kæreste

Hasan Yaman fortæller til Ude og Hjemme, at han blev gift med en tyrkisk kusine den 25. april i år. Han nægter, at han og Scarlett har været kærester, og siger, at han har i sinde at betale alle Scarletts penge tilbage.

LÆS OGSÅ:

Endelig lykkelig

I lære hos mor

Sponsoreret indhold