Når livet gør ondt

Rekordstor familie mister baby

23. september 2013 af Joan Andersen, Foto: Scanpix
Den største familie i England stod overfor en familieforøgelse. Nu er det i stedet end i en tragedie. Sue og Noel Radford fandt ud af til den seneste scanning, at deres barn nummer 17 er død.

Englands største familie med mor Sue og far Noel Radford skaber overskrifter hver gang, der er udsigt til endnu en familieforøgelse. Og nu har de gjort det igen.

Babyen døde

I en alder af 38 år ventede Sue barn nummer 17 med termin i april, blot 11 måneder efter deres seneste barn. Familien gjorde sig klar til endnu en lille ny, men til deres store sorg viste en scanning for nyligt, at barnet er dødt.

LÆS OGSÅ: Kræftsyge Tobias på fem år fik sine stjålne ting tilbage

Unge forældre

Parret fik deres første barn, da Sue var 14 år, og Noel var 17. De voksede begge op som adoptivbørn og var enige om, at de skulle beholde de børn, de måtte få. Det er i snit blevet til et barn hver 16. måned. Og der er skam plads til flere børn. Familien har nemlig meget passende købt et nedlagt børnehjem i Morecambe, Lancashire i det vestlige England.

LÆS OGSÅ: Gnaven bulldog adopterer killing - se de søde billeder

Det er også nødvendigt, for sidste år blev de bedsteforældre for første gang, da datteren Sophie fødte en lille pige, Daisy.

Familien er stolte af, at de klare sig selv uden nogen form for offentlig forsørgelse. De ejer nemlig et bageri, som åbenbart er stort nok til at brødføde dem alle.

Sponsoreret indhold