Når livet gør ondt

Ruineret efter ferieflirt

15. september 2008 af Redaktionen, Foto: Gregers Overvad
Selv om hun var gift, lod Marie sig på en ferie forblænde af en tyrkisk charmør, der endte med at franarre hende 800.000 kroner. Trods svigtet af sit livs kærlighed har Jens tilgivet sin hustru.

- Jeg er så ked af det, der er sket, og jeg har skammet mig. Jeg er sikker på, at Jens' tilgivelse har holdt mig i live, siger 51-årige Marie Jensen fra Sindal.
Ægteparret havde i 2006 købt en ferielejlighed i Alanya. Marie tog med jævne mellemrum til feriebyen for at indrette lejligheden.

Cerdar Cengiz

Storcharmøren og bedrageren Serdar Cengiz

Indledte forhold
Hun indledte et romantisk forhold til charmøren Serdar, hun havde mødt i en smykkeforretning. Men så en dag ville Serdar have penge. - Han tiggede mig om tusindvis af kroner og han lovede mig, at jeg ville få dem tilbage. Marie tog derefter hjem til Jens i Danmark og fortalte, at hun ville skilles.

Forsøgte selvmord
Marie tog tilbage til Alanya, men noget var galt.
- Serdar talte kun om at få penge og var ikke længere interesseret i mig. Jeg var blevet udnyttet. Jeg brød sammen og forsøgte at tage mit eget liv, fortæller Marie. Jens fløj straks ned til hende.

Prøvede lykken igen
Kun en måned efter drog Marie igen til Alanya. Men denne tur husker hun ikke meget fra.
- Jeg ved ikke, hvad der skete. Sammen med Serdar lænsede jeg min private konto totalt og siden tog tilbage til mit hotel. Efter fire døgn i koma vågnede

jeg op på et hospital.
- Jeg var ved at miste min Marie, men fik hende tilbage. Vi er bare nødt til bare at se fremad nu, siger Jens

Marie og Jens hjemme

Marie og Jens står frem for at advare andre kvinder.

Ude og Hjemme kontaktede Serdar:

Marie betyder intet
- Der kører en sag, men det er noget, vores advokater er ved at finde ud af, siger tyrkiske Serdar Cengiz, efter det nu kommer frem, at han har franarret 51-årige Marie fra Sindal ved Aalborg 800.000 kroner. Kærlighedsmæssigt betyder hun intet for mig, siger Serdar, før han afbryder telefonsamtalen.

LÆS OGSÅ:

Offer for ægteskabssvindler

Mor-drømmen blev et mareridt

Sponsoreret indhold