Når livet gør ondt

Sakarias samlede mest ind

14. september 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Krestine Havemann
Arkivfoto
Han blev bare topscorer. Nadja Kaaghs seje søn kæmpede sig gennem øjenbetændelse, forkølelse og træthed og blev topscorer på Nadjas hold, da de i weekenden gik Stafet for Livet.
Hele familien deltog i Stafet for Livet. Nadja, Sakarias, Rene og Sebastian.
Hele familien deltog i Stafet for Livet. Nadja, Sakarias, Rene og Sebastian.

-Denne seje lille gut, nu hårdt ramt af øjenbetændelse og forkølelse, som måtte sættes i behandling i går aftes og hjem og sove i nat, har KÆMPET sig ige...nnem 11 fantastisk flotte runder af 600 meter på et døgn. 6,6 km har han gået og løbet, trods sygdom, sådan skriver Nadja Kaagh fra De unge mødre på sin Facebookside efter sidste weekends Stafet for Livet, hvor Nadjas yngste søn, Sakarias, 6, samlede flotte 4.470 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse - trods sygdom.

LÆS OGSÅ: Natascha Linnea savnede Bent

- Han er SÅ fantastisk TOP SEJ og har virkelig udvist ægte fighter vilje (også selv om han heldigvis ikke kan bære titlen fighter som er forbeholdt kræftpatienterne, hel-dig-vis!), skriver hun.

På banen hele tiden

Stafet for Livet er et arrangement, hvor forskellige hold går så mange runder som muligt af 600 meter over et døgn. Der er så på forhånd lavet aftaler med sponsorer, så betaler et beløb per gået omgang. Holdet deltagere går så mange omgange som muligt på de 24 timer, dog sådan, at der helst skal være bare en fra holdet i gang på banen hele tiden.

LÆS OGSÅ: Fødsel i Vild med Dans

Stafet for Livet er arrangeret sammen med Kræftens Bekæmpelse, og formålet er dels at samle penge ind, men også at give personer og familier, der er ramt af kræft mulighed for at mødes om andet end sygdommen selv. Normalt er Stafet for Livet et rigtig hyggeligt arrangement, som i hvert fald Nadja Kaagh deltager i med stor glæde.

Ramt af leukæmi

De sygdomsramte selv, deltager som såkaldte fightere og det er derfor, Nadja skriver, at hendes søn Sakarias heldigvis ikke er en fighter på den måde.

-Da Sakarias og jeg fik ideen til at søge sponsorer på Facebook havde vi ikke i vores vildeste fantasi troet, at det ville komme så vidt, og vi er meget overvældede og ekstatiske over den store tilslutning og vilje til at hjælpe. Tusind, tusind tak, skriver Nadja.

Sakarias egen tak

Nadja Kaagh er en af de mest kendte og populære deltagere i De unge mødre. Hun er ramt af leukæmi. Og seerne har gennem flere sæsoner fulgt med i hendes kamp mod sygdommen og for et godt liv.

LÆS OGSÅ: Nadjas fantastiske bryllup

I foråret blev hun og Rene gift og tusindvis af seere fulgte brylluppet på Kanal 4.

Sakarias selv har lagt en video op på nettet for at takke sine sponsorer:

-Tusind tak til alle, der har hjulpet mig med at samle penge ind. SUPER-SEJT, siger Sakarias.

Sponsoreret indhold