Når livet gør ondt

Sammen på den sidste rejse

7. juni 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privatfoto
Kevin og Christine havde glædet sig i lang tid til at fejre deres rubinbryllup. Men det nåede de aldrig. Bare en uge før deres 40 års bryllupsdag døde de begge med få timers mellemrum. Også i døden var de sammen. Ægteparret blev bisat i samme kiste. Fulgt af hundredevis af sørgende venner og familie.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

Den lille, gamle dreng Jespers store ønske gik i opfyldelse

-Det var en trøst for os alle, at de kunne være sammen lige til det sidst, siger Kelly Shearson-Lewis, 38, til den engelske avis The Gazette , da hun skal forklare, hvorfor hendes mor og far, Christine og Kevin Shearson blev begravet i samme kiste. De to havde holdt sammen i tykt og tyndt gennem så mange år. De skulle ikke skilles på deres sidste rejse.

LÆS OGSÅ: Jeg kan ikke huske dit navn, men jeg elsker dig

Kevin og Christine Shearson, begge 64, blev gift for næsten 40 år siden. De havde længe planlagt at fejre deres rubinbryllup, og glædede sig til en stor dag med familien.

Alle i dyb sorg

Sådan skulle det ikke blive. En uge før deres bryllupsdag døde de begge med to en halv times mellemrum på det lokale sygehus i byen Hemel Hempstead lidt nord for London, hvor de boede.

-Kærligheden mellem dem var så dyb, at ingen af dem ville havde været i stand til at holde til den lidelse, det ville være, at overvære den andens begravelse, siger parrets datter Kelly.

-Vi er alle i dyb sorg. De vil blive savnet af så mange mennesker, siger hun.

Sorgen blev for tung

Kevin havde i lang tid kæmpet med sklerose, og i de sidste måneder røg han hele tiden ind og ud af sygehuset. Hans kone Christine var en flittig gæst, når han var indlagt, men det var også tydeligt for familien, at hendes mands svære sygdom tog hårdt på Christine.

SE OGSÅ: Årets sjoveste bryllupsvideo

Da Kevin til sidst blev indlagt med så svære følger af sin sklerose, at han ikke selv rigtigt troede på, at han ville overleve, blev sorgen for meget for Christine.

Hun blev indlagt på samme sygehus med en kraftig lungebetændelse, og døde få dage efter af sin sygdom. Bare to en halv time senere måtte Kevin sige farvel.

Ægteparret har fire børn og 10 børnebørn. Men i stedet for at samles til rubinbryllup, måtte familien nu planlægge mor og fars bisættelse.

Fejrede rubinbrylluppet

De blev enige om, at forældrenes kærlighed var så stærk, at de også skulle være sammen på den sidste rejse. Christine og Kevin blev bisat i den samme kiste.

Familien markerede dog parrets rubinbryllup. De samledes på det naturskønne Ashridge Estate, hvor de lod 40 rubinrøde balloner stige til vejrs til minde om Christine og Kevens store kærlighed.

Vi vil savne jer

Ægteparret elskede at besøge netop Ashridge i deres campingvogn, og deres børn planlægger nu at sprede parrets aske ved et andet af parret favorit-steder, nemlig kystbyen Skegness.

LÆS OGSÅ: Bryllupsnat i detentionen

Selve bisættelsen blev nøjagtig så smuk, som familien havde håbet. På den forældrenes fælles kiste havde de skrevet:

"Et farvel er ikke for altid, et farvel er ikke slutningen. Et farvel betyder bare, at vi vil savne jer…..indtil vi ses igen"

Nu planlægger deres datter Kelly, at få tatoveret de samme ord på sin arm.
Sponsoreret indhold