Når livet gør ondt

Se verdens mest nuttede betjente

23. september 2014 af Louise Søgaard, Foto: Instagram
Islands politi har verdens sødeste betjente. I hvert fald at dømme ud fra deres officielle Instagram-profil ”logreglan”. Her uploader betjentene de mest nuttede billeder fra deres hverdag på gaderne i Reykjavik og omegn. Se de mange søde billeder i galleriet nederst i artiklen.

Læs også: Se den sødeste forsoning. Hund undskylder til baby

Til billedet med killingen har betjenten skrevet: "Police kitty in training" og hashtagget med # copcat.

Det er forfriskende og ganske betryggende at se den bløde og sjove side af en gruppe mennesker som ellers er trænet til at bruge vold, give bøder, anholde og afhøre folk.

I stedet for biljagter, gadeuro, nattebilleder og anholdelser finder Reykjavik politi, kaldet Lögreglan, det vigtigere at vise billeder af nuttede hunde, søde børn, bedårende killinger og hyggelige snackpauser.

Læs også: Verdens mest nuttede billeder: Hvalp og lille dreng sover middagslure sammen.

Måske håber Reykjaviks betjente på, at deres medmenneskelige attitude på de sociale medier vil styrke forholdet mellem borgere og politiet, og i det lange løb gøre samfundet mere trygt og sikkert.

Eller også er billederne bare et realistisk billede af, hvad en betjents hverdag består af på Island. Landet er trods alt et af de mest sikre lande i verden.

Sponsoreret indhold