Når livet gør ondt

Serina fra Singleliv: Jeg drømmer om mand og børn

21. august 2013 af Marianne Knudsen Foto: Kanal 4/Krestine Havemann
25-årige Serina Jacobsen fra Nørrebro i Købehavn har opgivet at finde en kæreste en sen nattetime på et af byens diskoteker. Nu vil hun forsøge at finde drømmefyren, som hun kan få børn med, i realityserien Singleliv på Kanal 4.

Serina Jacobsen håbede på, at hun ville blive ung mor og få barn, inden hun fyldte 20, men da graviditeten udeblev, og forholdet gik i stykker inden, satsede hun på, at det ville ske, inden hun fyldte 25.

Nu fylder Serina fra Nørrebro i København snart 26 år, og ønskebarnet lader desværre vente på sig.
- Nu skal jeg altså helst have et barn, inden jeg fylder 30, fastslår singlepigen, der har sagt ja til at medvirke i den nye sæson af Kanal 4's realityserie Singleliv.
Allerførst kræver det nemlig, at Serina finder drømmefyren, og det håber hun vil ske i Singleliv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Charlotte dater kun fædre

Single i to år

- De fleste plejer at finde kærester i byen, men jeg synes, det er ret svært at finde den rette derude. Der er ikke rigtig nogen, der virkelig har sagt mig noget, siger Serina, der har været uden kæreste i to år.
Hun føler sig derfor mere end parat til at kaste sig ud i et nyt forhold - ikke mindst fordi veninderne er i fuld gang med at stifte familie.
- Jeg kan godt føle mig alene, når jeg kommer hjem fra arbejde og ikke har nogen at dele de små hverdagsting med. Det ville være så fantastisk at have sin egen familie, mener Serina, der er i gang med at uddanne sig til blomsterbinder.

LÆS OGSÅ: Kit fortryder Singleliv

Harmonisk familieliv

Da hun selv er ud af en skilsmissefamilie, kan hun mærke, at det betyder ekstra meget for hende, at hun kan få et harmonisk familieliv til at fungere.
- Men det er naturligvis ikke det første, jeg siger til en fyr. Det kan jo godt virke skræmmende på ham. Men han skal selvfølgelig have de samme fremtidsplaner som mig og ønske at få børn. Men jeg er med på, at vi skal lære hinanden godt at kende inden, det sker, siger hun.

Mød Serina, når der er sæsonstart på Singleliv onsdag den 21. august klokken 20 på Kanal 4.

Sponsoreret indhold