Når livet gør ondt

Silas var fadder

19. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privat/Instagram
I år er hun ikke med i Vild med Dans. For Karina Frimodt holder barsel. Men i lørdags blev hendes lille søn, James på 4 måneder, døbt. Og her var Vild med Dans også med. Silas Holst var nemlig fadder for den lille ny.
Gudmor Tina Lentz med lille James i armene. Ved sidan af Karina Frimodt, og i baggrunden dåbsbarnets far, Kasper Lentz, og forrest Karinas datter, Mathilde.
Gudmor Tina Lentz med lille James i armene. Ved sidan af Karina Frimodt, og i baggrunden dåbsbarnets far, Kasper Lentz, og forrest Karinas datter, Mathilde.

-Det var bare alletiders dag. Helt perfekt, siger Karina Frimodt, 36, efter lørdagens barnedåb, hvor hendes søn, James, blev døbt. Under sit fulde navn, naturligvis; James Bille Frimodt Lentz.

LÆS OGSÅ: Mie er vild med Mio

-Jeg var lidt nervøs for, hvordan James ville klare dåben. Men det gik bare rigtig godt, siger Karina Frimodt.

-Der var 4 dåbsbørn, og vi sad så helt på forreste række. James var vågen hele tiden, og han sad bare og fulgte med i, hvad der skete. Han græd ikke på noget tidspunkt.

Børnene legede

Selve dåben forgik i Vor Frelsers Kirke på Christians Havn, og efter dåben var der brunch for gæsterne i Dansk Arkitektur Center - også på Christianshavn.

LÆS OGSÅ: Silas' datter bliver tv-stjerne

-Det var rigtig hyggeligt. Alle børnene kunne løbe rundt og lege, og vi voksne hyggede os. Så jo, jeg var meget glad for, hvordan det hele gik.

Karina har i mange år været en af de mest populære dansere i Vild med Dans. Men i år måtte hun sige nej til Vild med Dans, fordi hun skulle tage sig af sin nyfødte søn.

Smukke Karina

Til gengæld har hun sagt ja til at være med i musicalen Dirty Dancing, hvor hun skal danse sammen med en kollega fra Vild med dans, Silas Holst.

Han var også med til barnedåben, hvor han oven i købet var fadder.

LÆS OGSÅ: Besir: Jeg bliver så glad

-Dejlig måde at bruge sin lørdag på. Barnedåb hos smukke og lækre Karina Frimodt. Tak for en sindssyg hyggelig formiddag... Og TAK for jeg må være fadder til jeres fantastiske søn...!!!! Er meget beæret, skriver Silas Holst på Instagram.

Silas er som bekendt selv blevet far for ganske nyligt, og lad os nu se, hvornår - eller om, Silas og Johannes holder barnedåb for deres datter, Maggie My.


Sponsoreret indhold